![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Moto Paylaşım Genel Motosiklet Sohbet & Muhabbet |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaslar yahu sahibinden sitesinde dolasırken bu motora rastladım, daha önce görmedigim bir model ,yani şekil şemal yönünden hic begenmedim, varmıdır bunun özel bir üretim amacı vs? Sanırım pek tutulmadı, tabiki zevkler renkler tartışılmaz saygı duyulur ;)
fotosuda şöyle; http://www.staintune.com.au/exhausts...CS_Exhaust.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
Garip bir kayışlı turing motorudur kendisi.Zamanında bende garipsemiştim ama alanda oldu tabi.Kullanıp uzun kmler yapanda tanıyorum.Garip ama orası doğru.Birde bunun çakma çin versiyonu var
|
||||
|
||||
|
Bi sitede okumuştun Bayan bir sürücü epey bi macera atlatmştı bununla..Agresif biraz.
|
|
|
||||
|
||||
|
bir arkadaşımda vardı, 2004 model sıfır almıştı, yeni sattı
sorun yaşamadı, çok ekonomik bir araç, 650 lik rotax motor var, aktarması kayışlı, tarzı touring yol tutuşu güzel, boxerlarla yola gittiğinde bizden hiç kopmadı ama satışı ağır |
|
|
||||
|
||||
|
almanların kotu bıse yaptığını duymadım : ) guzel gibi ama biraz tipsiz gibi kayışlı mayışlı bir çirkin ördek yavrusu gibi bir hissiyatı var bende ... ama cemil abi nin dedigi gibi eger satışı ağırsa hiç bulasma derim ben .. sonra stres yapıyor insan
|
||||
|
||||
|
2 yil kullandim, cok memnun kaldim. Ama tipini cok begenmediyseniz F650GS tercih edin derim. Motorlarindan amortisor yuksekliklerine kadar herseyleri ayni. Sadece arazide pek is gormez. Lastikleri ve on jant capi touring gibi.
Zamaninda bmw bi degisiklik olsun diye uretmis 2002'de ama tutmayinca 2005'te bitirmis. Satisi da biraz agir gibi ama sonucta sifir almadiginiza gore alisda da ayni sey gecerli. Azicik fiyat kirip 5 gunde satmistim. Daha ciddi ilgilenirseniz daha ayrintili anlatabilirim. Konu ushuaia tarafından (07-29-2010 Saat 05:27 PM ) değiştirilmiştir. |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|