Alıntı İbrahim KARAASLAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi sen takma kafaya bunları Tenere'yi TA gibi kullan balata malata yemez zaten. Parçası da peynir ekmek gibi Tenerenin FJR 1200 (Yani model önemli değil ama her markanın parçası sıkıntılı modelleri illaki vardır) parçasını bulamayanlar Yamaha'ya suç buluyor olabilirler.

Burada bir arkadaşım var senelerce TA kullandı. bende 660 varken hep "yaw bu tek silindirli çok kıpraşır bu. Sen bunu sat sana TA bulalım." gibi konuşurdu bende ciddi ciddi düşünmeye başladım.
sonra adam bir Tenere aldı nereden estiyse Torkuna Hayran olduArazi sürüşlerini de seviyor. (Trans Maramara, Trans Anatolia falan) çok geç kalmış olduğunu söyledi. bence sen de geç kalma.
ABS li al misyonu tamamla sonra ben ABS li motor istiyorum deyip değiştirme sebebin olmasın.




al sana Dağ Aslanı
Amma verdin gazı
Zaten Ben abs li gibi düşünüyorum ama ne kadar az teferruat o kadar benim için iyi diyip hani gitgeller de yaşamıyor değilim.
Valla ben arazi kabiliyetinden çok tipini beğeniyorum.5,6 kriterim var sadece birtanesinden korkuyorum o da parça bulunabilirliği.Misal TA km redüktör dişlisi bozuldu aynı gün buldum.Bakalım yamaha böyle bir tedarik yapabiliyor mu hep merak etmişimdir.Tenere nin periyodik parça bulunabilirliğini sorgulamıyorum onlar her yerde bulunur.Aslında 100000-150.000 km leri görmeden normal şartlarda Tenereye her halde birşey olmaz.Dayanıklıdır diye düşünüyorum ama Tenerenin atıyorum şanzımanda bir sorun oluştu bir dişli gerekiyor.Bakalım bunun temini nasıl olacak.TA da biliyorum temini bir gün olacak.Çünkü motoparçahane.com da TA nın aklınıza gelecek orjinal her parçası var.Kaldı ki TA 10 senedir üretilmiyor.Peki yamaha ?Valla kesinlikle ve kesinlikle birebir Yamahanın parça bulunabilirliğini kendi kendime test etmedim.İşte orda burda forumlarda yazanlar.
Öyle ya da böyle Tenere benim için jantında tutun da egsozuna kadar çok güzel bir motor.