Ben daha önce karadenize motosikletle yolculuk yapmış değilim ama ;

O yağmurluğu mutlaka al.
Pantolon yazlık alma kesinlikle , 4 mevsim al sıcak havada içliğini çıkarıp kullanırsın. Genelde aldığım pantolonların dizliklerini çıkarırım ben , ya üstten extra dizlik takarım yada pantolonun altına giyerim dizliğimi.
DIFI'nin pantolonu konusunda bişey diyemeyeceğim ama , diğer modeli hoşuma gidiyor açıkçası. Bol pantolon kullanıp çok rahat edende var (gürbüz abi mesela)

Bot konusunda o botlar kısa gelebilir , ayrıca su geçirmeyen bir bot lazım sana.
Merter'de çevik kuvvet'e bot yapan bir firma var 100 euro gibi bir fiyata Goretex malzemeden bot üretiyorlar. Offroad yapmayacaksan şiddetle öneririm.

Çanta konusunda aslında mantıklı olan (bence) soft yan çanta almak.
Bu konuda püf noktası çantaları sudan bir şekilde korumak.
O da ya çöp poşeti ile olur sağlam bir bağlama yoluyla yada aldığın çantaların yanında verenlerde var. Benim yağmurluklar acele bağlayıp yola çıktığımda uçmuştu

Balaklava da mutlaka bulundur yanında ve polarlı bir buff'ın olsun.
Çünkü ; her sene karadeniz'e giden arkadaşlarım var ciddi soğuklar'da motor kullandılar ;)

Eldiven konusunda ; ben her yolculuğumda kışlık eldivenimide yazlık eldivenimi de yanıma alırım havanın ne oalcağı belli olmuyor ama , linkte verdiğin eldiven pek işine yaramaz.
Ne tavsiye edebilirim onu bilemiyorum çünkü 2 tane eldivenimi de 4 sezondur kullanıyorum. Clover ST- 03 ve Richa Magma. Bütçe olarak biraz aşabilir ama her sezon başka eldiven almaktansa bir kere almak daha mantıklı.