![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sürüş Teknikleri ve Dökümanlar Sürüş Bilgilendirmeleri ve Yardımcı Bilgiler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
çok güldüm yahu babamda annemi bir kere arazide düşürmüş , arkasına baktığında terlikle pederi kovalıyormus aklıma geldi hayallam
|
|
|
||||
|
||||
) heheheh bazen de uyuyo arkada kaskı kafama donk donk carpınca anlıyorum ıkı durtukluyorum uyanıyo ehehehehe
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
bu arada ruzgrlı havalarda panik olayını çözdüm yuksek sesle gaydırıgubbak cemılemı soyluorm vallahı nasıl gıttıgımı anlamıyorum bıle
|
|
|
|||
|
|||
|
bu arada bu konudan bana mesaj gelmıyor abone dıyor ama abone olamıyorum nasıl yapıyorsunuz?
|
|
|
||||
|
||||
|
sahil yolunda tam trafık saatinde rammstein dinlemeyin tavsiye etmiyorum ...250 kıloluk motoru ne delıklere soktuguma kendım ve arkamdaki kuryeler bıle inanamadı
.. hoplayasım geldi valla otobüslerin üstunden ... nı ha ha ha ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|