![]() |
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Konu Dışı Konular Uygun Başlık Bulamadığınız Konular İçin Geyik Muhabbeti :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
selamlar.
İstanbul küçükçekmece tarafından ev bakıcam fakat istanbulun o taraflarını hiç bilmiyorum. Ev bakmamda bana yardımcı olacak birini arıyorum.hatta Evi buldum gidip pazarlığa gireceğim.(Kayabaşı mh. de ) tek bir adrese gidilecek.artçı olarak beni alacak yağız bir delikanlı arıyorum. şuanda bahçelievlerdeyim bugun ve yarın evi ayarlamam gerekiyor. (pazartesi-salı) k.çekmece tarafına metrobüs ile gelebilirim. iş çıkışı mesai sonrası falan gelip yardımcı olacak var ise. cep=0554 517 14 27 Bursaenduro'dan Manyak bankacı.
|
||||
|
||||
|
o tarafta oturan kimse yokmu yaw.
|
||||
|
||||
|
otobus söförleri herkesı artcı olarak alır ve adres tarıfı yapar
)
|
|
|
||||
|
||||
|
Umut yokmuş demek ki..
|
|
|
||||
|
||||
|
Valla Anadolu Yakası deseydin,Kadıköy'den Tuzla'ya kadar her yer uyardı.Ama Küçükçekmece bana çok uzak ve bilmediğim yerler.Gitsem bende kaybolurum
|
||||
|
||||
|
Ne işin var Kayabaşı'nda sana uymaz bak söylemedi deme.
|
||||
|
||||
|
Kayabaşını eledik.şimdi soyak siteleri toki taraflarından bakıyorum.
hedefe yaklaştık bakalım ne çıkacak.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Sen gelirsin akşama toplantıya hihihi
|
||||
|
||||