Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 2´e kadar. Toplam 2 Sayfa bulundu
  1. #1
    Enduroist Kadim Üye Eser Kara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Eser Kara
    Üyelik tarihi
    12-03-2013
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    903
    Motosiklet
    F800 GS
    Marka
    Bmw

    Standart ComeSeeTurkey

    Arkadaşlar güzel şeyler de olmuyor değil hani. Twitter'ın, Youtube'un yasaklandığı bir dönemde Cumhurbaşkanlığı'nın vesile olduğu, TOBB'un sponsorluğunda bir gezi düzenleniyor. Instagram'ın 20 popüler fotoğrafçısı şu an Türkiye'de. Şahane fotoğraflar çıkıyor ortaya, Türkiye için gerçekten süper, çok zekice bir turizm hamlesi. Aşağıda ComeSeeTurkey'in genel tanıtım yazısı var. Facebook ve instagram linkleri aşağıda.. Fotoğrafları bir gözden geçirin

    http://instagram.com/comeseeturkey

    https://www.facebook.com/comeseeturkey

    """""""
    Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, dünyayı kasıp kavuran fotoğraf paylaşımı uygulaması Instagram ile dinlerin ve binlerce yıllık medeniyetlerin buluştuğu Türkiye’yi, yani Avrupa ile Asya’yı bileştiren toprakları dünyaya anlatmak, tanıtmak için yola çıkıyor.

    Geçtiğimiz günlerde Park Bosphorus Hotel’de yapılan basın toplantısıyla tanıtılan #ComeSeeTurkey projesiyle, dünyanın dört bir yanından gelecek olan Instagram fotoğrafçılarının bakış açısıyla; ülkemizin kültürü, tarihi, doğası ve insanlarının fotoğrafın evrensel dili kullanılarak anlatılması hedefleniyor.
    13 farklı ülkeden gelecek 20 Instagram fotoğrafçısını ağırlayacak #ComeSeeTurkey projesi toplam 24 gün sürecek iki ayrı seyahat rotasından meydana geliyor. Fotoğrafçılar, iki grup halinde, farklı tarihlerde toplam 24 şehri gezecek. Projeyi Cumhurbaşkanlığı’nın yanısıra Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği de destekliyor. Projenin ana sponsoruysa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği.
    Seyahatlerin her anından çekilen fotoğraflar ve videolar proje için Türkiye’ye gelen Instagram fotoğrafçılarının kişisel Instagram hesaplarından, kampanyanın resmi Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube ve Vine hesapları ile bir seyahat güncesi niteliğindeki bloğundan izlenebilecek. Ayrıca tüm sosyal medya mecralarında #ComeSeeTurkey etiketiyle de takip edilebilecek.
    """""""


  2. Eser Kara güzel mesajın için 5 üye sana teşekkür etti :

    ahmet korkmaz (23-04-2014),Aras Acer (23-04-2014),Arkin topatan (23-04-2014),omercem (24-04-2014),TahsinAksu (24-04-2014)

  3. #2
    Ordinaryus Enduroist İbrahim DEĞERLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    İbrahim DEĞERLİ
    Üyelik tarihi
    17-04-2013
    Bulunduğu yer
    Sakarya
    Mesajlar
    1,351
    Motosiklet
    CRF1000L Afrika Twin
    Marka
    Honda

    Standart

    Harika fotoğraflar
    ----------------------------------------
    Yok Öyle 3 Aşağı 5 Yukarı
    1 Aşağı 2,3,4,5,6 Yukarı

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •