Konu Africa Twin veya ikinci el fiyatlandırmasına veya ikinci el mi sıfır mı tartışmasına dönsün istemem. Tercihim büyük ihtimalle ikinci el olacak zaten. Mantıklı motorlar da yok değil Africa'larda zaten onları fav'a ekledim hafta sonu 4-5 tanesine bakacağım. Biraz motorlara veya otomobillere külçe altın muamelesi yapan sanki döviz ve liste fiyatı her arttıkça aynı oranda motoru kıymetlenmek zorunda gibi davranan bir kesime özel yazmıştım ben o cümleyi; fiyatların yükselmesini de anlıyorum ve biliyorum. Hayatım boyunca dövizle fiyatı değişen şeyler aldım sattım Elbette insanların malının hakkını istemesi doğaldır. Belki geniş ifade ettim, AT sahiplerinde alınganlık yaratabilir bu durum, düşüncesizce olmuş kusura bakmayın.

Gürol üstadım, 30.000 bence de problem değildir ancak piyasa değerlendirken bunları kriter alıp değerlendiriyor. Yoksa haklısınız.

Her neyse, konumuz bu değildi şimdi mevcut şartlarda Africa'lar aksesuarlı 52.000 civarında. Diğer motorların fiyatlarını da sizler biliyorsunuz. Daha ziyade hangi motoru seçmek lazım, avantajları dezavantajları nelerdir gibi konularda yorumlarınıza açığım.