Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
1 den 10´e kadar. Toplam 20 Sayfa bulundu
  1. #1
    Enduroist Üye donald_duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Resat Arbas
    Üyelik tarihi
    11-01-2009
    Bulunduğu yer
    New York
    Mesajlar
    52
    Motosiklet
    BMW R1150GS Adv / G 650 XChallenge
    Marka
    Bmw

    Standart Dakar 2009 ve Turk Takimi...



    Dakar Turk Takimimiz Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar bu yil yine efsane yaris Dakar a katiliyor. Gecen yil teror tehdidi nedeniyle iptal edilen ve geleneksel olarak her yil Avrupa - Afrika uzerinde tekrarlanan yaris bu yil Guney Amerikada 3/1 ~ 18/1/2009 tarihleri arasinda Arjantin ve Sili topraklarinda kosulacak.





    Yarisa yeni KTM 530 larla katilacak arkadaslarimiz Kemal ve Kutlu uzun bir suredir hazirlaniyordu.





    Altta basin bultenini aktariyor, takimimiza bol sans ve basarilar diliyorum.

    DD

    -------------

    EFSANE RALLİ DAKAR GÜNEY AMERİKA’DA ...



    JIM BEAM TURK TAKIMI

    30. İNSANLIK MACERASINDA TÜRK BAYRAĞINI TAŞIYACAK ....

    Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar’dan oluşan Jim Beam Dakar Türk Takımı 30. kez düzenlenecek efsane ralli Dakar Rallisi’nde Türkiye’yi motosiklet kategorisinde temsil edecek.

    2008 yılında Afrika’daki terör gruplarının tehdidi üzerine iptal edilen efsane ralli Dakar 3-18 Ocak 2009 tarihleri arasında ilk kez Güney Amerika’da gerçekleştirilecek.

    Dünyanın en çok tercih edilen burbon’u Jim Beam “Gerçek Spor. Gerçek Burbon” sloganıyla extreme spor branşlarına gösterdiği desteği Dünya’nın en zorlu rallisi’ne katılacak Türk Takımı’nın ana sponsorluğunu 3.kez üstlenerek devam ettiriyor. Jim Beam Dakar Türk Takımı’nın gold-sponsorluğunu TURK TELEKOM,

    co-sponsorluğunu KTM / SPOR MOTO, FORD, CASTROL ve LOCTITE üstlenirken,

    POWER FM, Adidas, Num Num ve MAC destek sponsoru olarak yer alıyor.




    Jim Beam Dakar Türk Takımı basın toplantısı MAC Kanyon’da gerçekleştirildi.

    Jim Beam Türk takımı sporcuları ve ana sponsor Jim Beam Pazarlama Direktörü Bora Akın’ın katıldığı toplantıda yarışla ilgili detaylı bilgiler verildi.

    İnsan ve makinenin birlikte doğa ile mücadelesinin sınandığı insanlık macerası Dakar Rallisi, Arjantin ve Şili topraklarında afrika şartlarını aratmayacak zorluktaki parkurda 15 gün sürecek.

    4 kıta ve 49 değişik ülkeden 230 motosiklet, 30 ATV, 188 otomobil ve 82 kamyonun maksimum performans ve azim göstererek sınırları zorlayarak bitirmeye çalıştıkları 9.574 km’lik ralli bu yıl Arjantin’nin başkenti Buenos Aires’den başlayarak, Patagonya ovaları , Şili topraklarında Atakama çölü, ve And dağlarında devam ederek Arjantin topraklarında Buenos Aires’de son bulacak.

    Motosiklet kategorisinde Dünya Şampiyonları’nın da mücadele edeceği 230 yarışçı arasında yer alacak Jim Beam Dakar Türk Takımı, 450cc ve 530cc sınıfında ralli için özel üretilmiş KTM motosikletleri ile Marathon kategorisinde mücadele edecek.

    Dakar Rallisi’nin bu yıl Güney Amerika’da gerçekleşiyor olması sebebiyle motosikletler ve tüm yarışmacı araçları 26-27 Kasım’da Fransa’nın La Havre şehrinde yapılacak teknik kontrollerden sonra gemilerle Arjantin’e ulaştırılacak. Dakar 2009’da Kemal Merkit 55, Kutlu Torunlar 56 numara ile Türk bayrağını taşıyacaklar.


    2007 yılında bu zorlu ralliyi bitirme başarısını gösteren Jim Beam Dakar Türk Takımı sporcuları Çöl Kaplanı lakaplı Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar’ın ilk hedefi 9.574 km’lik yarışı bitirmek. İkinci büyük hedef ise Genel Klasmanda ilk 20, kendi kategorilerinde ilk 3 sırada yer almak. Dakar rallisinde start alan yarışmacıların sadece %40’ı finişe ulaşabiliyor.


    3 Ocak’ta Arjantin’nin başkenti Buenos Aires’den start alacak 30. Dakar rallisinde 14 özel etap gerçekleşecek. Her bir özel etap geçilen ülkenin coğrafi yapısına göre farklı özellikler taşırken, yarışçıların bu yılki en uzun etabı 834 km yarışın 2. gününde Arjantin topraklarında yer alan Sta Rosa de la Pampa – Puerto Madryn etabı olacak. Yarışın en uzun özel etabı ise Şili topraklarında Atamaka Çölünde gerçekleşecek 666 km’lik Copiapo- Copiapo etabı olacak. .

    2009 Dakar rallisi 9.574 km ile son yılların en uzun rotasında gerçekleşecek. Yarış içindeki özel etap toplamı ise 5.652 km.

    Dakar 2009 rotasında ekipleri farklı yüksekliklerdeki zorlu etapların yanısıra , Şili topraklarındaki kum tepeleri ve Atakama çölü ağırlayacak .Zorlu etaplarda navigasyon yeteneği ön plana çıkarken, önceki yarışlara göre teknik açıdan daha zor bir ralli yarışmacıları bekliyor.


    Sıradışı sportif rekabet içerisinde Dakar Rallisinde motosiklet kategorisinde sporcular 450cc ve 450cc üstü olmak üzere Maraton (minimum düzeyde modifiye edilmiş motosikletler) ve Super Production (modifiye edilmiş motosikletler) sınıflarında mücadele edecekler.


    1979 yılında Fransız Thierry Sabine tarafından organize edilmeye başlanan Motorsporlarının zirve yarışı Dakar rallisi’nde bugüne kadar 21 değişik ülke geçilirken, erkek ve kadın olmak üzere toplam 13.600 kişi katıldı. Her yıl 187 ülkede milyonlarca kişinin takip ettiği ve gün geçtikçe daha da popüler hale gelen Dakar rallisine kayıtlar 6 ay önce başlayarak 1 hafta içerisinde tamamlandı. Binlerce başvuru arasından sadece 530 takım Dakar 2009’da yarışma şansını yakaladı


    3-18 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek motorsporlarının zirve yarışı Dakar Rallisi’ne katılacak Jim Beam Turkish Team ile ilgili tüm detaylar http://www.dakarturk.com web sitesinden takip edilebilecek.


    Dakar 2009 rallisi’ne katılan Türk Takımı’nın

    Ana sponsoru: JIM BEAM

    Gold-sponsor: TURK TELEKOM,

    Co-sponsorlar: KTM / SPOR MOTO, FORD, CASTROL ve LOCTITE

    Destek sponsorları: POWER FM, Adidas, Num Num ve MAC

    Medya Sponsorları: CNN TURK ve Milliyet

    Detaylı Bilgi İçin: Gülden Aktugan Sportworks (212) 347 70 33 / 0533 520 58 88 gulden@sportworks.com.tr

    http://www.dakarturk.com



    Evet buyuk macera basliyor yavas yavas...

    Sportworks den aldigim haberlerle yayinimiza devam edip motorlardaki "Donald_Duck Dakar or Bust" stickerinin hakkini vermeye calisalim bakalim...



    Jim Beam Dakar Türk Takımı’na ait motosikletler 27 Kasım’da Fransa’nın Le Havre şehrinde yapılan teknik kontrolü başarıyla tamamlayarak The Grande Benelux adlı gemiye yüklendi. Organizasyona ait araçlar dahil 710 araç 16-17 Aralık’ta Arjantin’nin başkenti Buenos Aires’de Zarete limanına varacaklar. 30 Aralık’ta takımımız tarafından teslim alınacak motosikletler tekrar kontrolden geçtikten sonra 2 Ocak’ta verilecek start için kapalı parka çekilecek.















    Jim Beam Dakar Türk Takımı 28 Aralık’ta İstanbul’dan Buenos Aires’e hareket edecek.

    Haydi bakalim yollari acik olsun...

    Bu yil Dakar yarisinda katilim rekoru yine KTM de. Ancak BMW da yavas yavas isinma hareketleri gosteriyor galiba...

    BMW Erzberg de...



    Durun bakalim... yeni 450leri ilk kez ciddi bir mucadelede izleyecegiz...



    Portekizden iki kafadar Bianchi ve Ferreira bu yil G450X ile katiliyor



    Fransa dan Payen ve Arjantinli yarisci Memi de BMW 450 yi tercih edenlerden. Memi unlu bir rally otomobil yariscisi. Ayni zamanda BMW motosiklet offroad egitimleri veriyor.

    Altta Payen gecen yilki motoru BMW 650 XChallenge ile



    Simon Pavey i muhtemelen cogunuz taniyor.



    Avustralyali Simon uzun yillardir Dakar ve diger rally-raid yarislarda gormeye alistigimiz bir isim.



    Biraz da Ewan McGregor ve Charly Boormanin hocasi olarak ve Boorman ile katildigi Dakar yarisini "herseye ragmen" bitirmesiyle taniyoruz. Altta Simon kameraman ve Boorman in ortasinda, 2006 Dakar yarisinda.



    Pavey XChallenge ini en son Kemal inde katildigi yari delilik denilebilecek 10bin km lik Moscow-Beijing yarisinda denedi ve basarili bulmus olacak ki Dakar a da sokuyor. Altta Pavey Beijing yolunda yarisin tadini cikartiyor...



    Hollandali Karsmakers ise eski bir Yamaha ve vintage motokros yariscisi. Bakalim bu yeni parkurda XChallenge ile neler yapacak gorecegiz hep birlikte.

    Parkur dedim de aklima geldi, bir daha yakindan bakalim bakalim... PDF formatinda isteyen bu linki kullanabilir: http://donald.hypermart.net/MCRide/Daka ... kur_09.pdf



    Rota soyle



    Diger takimlar, yariscilar ve motosikletlerle ve tabii ki Kemal ve Kutluyla 2009 Dakara devam edecegiz.

    Arkadaslar Turk basinindan hayir yok.. Top bizde. "Jim Beam Turkish Team" imizi ve yarisla ilgili detayli bilgileri ayni zamanda http://www.dakarturk.com ve tabii ki genel olarak butun kategorileriyle http://www.dakar.com dan da izleyebilir, katkilarinizla bu basligi daha ilginc hale sokabilirsiniz.

  2. #2
    Enduroist Üye donald_duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Resat Arbas
    Üyelik tarihi
    11-01-2009
    Bulunduğu yer
    New York
    Mesajlar
    52
    Motosiklet
    BMW R1150GS Adv / G 650 XChallenge
    Marka
    Bmw

    Standart

    Kemal yarisin ilk etaplarinda oldukca gerilderde kalmisti, korktugum da kirik kolunun tam iyilesmemeis olmasi ve sorun cikartmasiydi ama degilmis.
    Ilk etepta Kemal bir kaza geciriyor ve on jan yamuluyor. Kemal tabii ki kendinden beklenen sekilde janti motoru surulebilecek kadar duzeltip etabi bitiriyor. Ertesi gun yeni jantiyla sorunsuz giderken bu kez bir motor arizasi basgosteriyor. YIne kendi kendine bu arizayla bogusarak etabin sonlarina geliyor ama artik motor tamamen bitiyor.

    Son 5km yi kah iterek, kah yokus asagi salarak kahramanca tamamliyor Kemal... 3. etaba yeni motorla girip o yorgunluk ve uykusluga ragmen oldukca iyi bir derece yapiyor. Dorduncu etap ise butun motorcular icin zor geciyor, pek cok yarisci yarisi birakmak zorunda kaliyor. Butun bunlarin yani sire dun kosulan 5. etap hepsinden zorlu cikti... Ekibimiz ve pek cok motosikletci geceyi kampa ulasamadan yildizlarin altinda gecirmek zorunda kaldi.
    Eatbin zorlugunu goz onune alan organizasyon etabi notralize etti -yani kimse elenmedi- ve 6 eatp starti iki saat geciktirldi.

    Simdi aldigim habere gore de Kemal 114 ve Kutlu 113. olarak etabi basariyla bitirmis bulunuyorlar. Yaklasik 80 yarismacinin daha ilk 5 etapta yaris disi kaldigini hesaba katarsaniz, amator takimimizin yarisi surdurmesinin bile ciddi bir basari oldugunu takdir edeceksiniz.

    Haydi Kemal, haydi Kutlu...
    Dayanin aslanlar... ;)

    Altta basin duyurusunu naklediyorum...
    DD

    ------------------


    JİM BEAM TÜRK TAKIMI DAKAR’DA SINIRLARI ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR...


    9.574km’lik Dünyanın en zorlu rallisi Dakar tüm şartlara rağmen devam ediyor.


    Kutlu susuzlugunu gideriyor...



    7 Ocak’ta koşulmaya başlanan 5. Özel etap 506 km’lik Neuguen – San Rafael özel etabı 476.km’den sonra hava şartları nedeniyle nötüralize edildi. ( durduruldu.)

    Jim Beam Dakar Türk Takımı sporcuları 5. etabın 476. km’sinden sonra finişe 10 km kala yarışın durdurulmasıyla diğer 5 motosikletçiyle birlikte geceyi çölde geçirdi. Takım sporcularımız Arjantin saatiyle 08:28’de(türkiye saati ile 12:28) kendi imkanlarıyla özel etap finişine ulaştılar.

    ASO yetkilileri 5. etapdaki parkurun zorlugu nedeniyle 6. özel etabın startı 2 saat geç verildi.


    Kemal ozel etapta...


    395 km’lik özel etap parkurunda da kısaltma yapıldı. Özel etap 178 km olarak geçiliyor. ASO yetkilileri dünkü yarışta finişe gelemeyenlerin elde ettikleri derece ile bugünkü özel etapda start alacaklarını belirttiler.6. Özel Etap San Rafael- Mendoza arasında 395 km. Bu özel etap için Kutlu Torunlar 113, Kemal Merkit ise 115. sırada start aldı. Yarış halen devam ediyor. Ekipler finişe doğru yol alıyor. Sonuçlar için http://www.dakarturk.com

    Yarışmacılar 5. etapda kayalık ve 20 km’lere varan uzun kum tepelerinde mücadele ettiler. Afrika sıcağından daha etkili sıcak motosikletleri, lastikleri, yağları ve insan gücünü test etmeye devam etti.

    İnsanlık macerası kabul edilen Dakar’da zorlu parkur içerisinde sporcular birbirlerinin desteği ile devam ediyor.


    Kemal... Yorumsuz.


    Bugünkü etapda Kutlu Torunlar motosikletinde sorun yaşayan 93 numaralı bayan sporcu Annie Seel’e yardımcı oldu.



    Mekanik destek almadan yarışan Jim Beam Dakar Türk Takımı son iki günkü zorlu etaplarda uykusuz ve mekanik sorunlar yaşayarak geçirdi. Türk Takımımız 50’nin üzerinde motosikletçinin yarış dışı kaldığı yarışta 18 Ocak’ta Buenos Aires’te finişe Türk bayrağını dalgalandırma hedeflerini yerine getirmek için sınırları zorlamaya devam ediyor.


    Kutlu...



    6, gün San Rafael – Mendoza arasında 178 kilometresi özel etap olarak geçildi ve And dağları eteklerine girildi. İlk kilometrelerde 60 km uzunluğunda kum tepelerinde ve nehir geçişinde teknik ön planda yer aldı.

    2007 Dakar Şampiyonu Marc Coma ve 2006 Dakar Şampiyonu Cyril Despres arasındaki kıyasıya çekişmeye’de Cyril Despres başarılı oldu. Despres bugünkü etabı Marc Coma’nın önünde bitirmeyi başardı.



    4 kıta ve 49 değişik ülkeden binin üzerinde sporcunun zorlu doğa şartları, mekanik sorunları ve fiziksel kuvvetle mücadele ettikleri Dakar Rallisi’nde

    30.yılını Güney Amerika’da kutlayan Dakar Rallisi’nde zorlu etaplar And dağları eteklerinde 10 Ocak dinlenme gününe kadar durmadan devam edecek. Valparaiso’da verilecek dinlenme gününden sonra ralli 18 Ocak’ta Buenos Aires’de sona erecek.

    Jim Beam Turkish Team ile ilgili tüm detaylar http://www.dakarturk.com dan takip edilebiliyor.

    --------------

    Of be yahu... Nihayet takimlar istirahat gunune ulasti.



    Icinizde bazilariniz benim tercume etttigim hani su Bob Bergman in Dakar Macerasini okumustur...

    Burada var hala http://donald.hypermart.net/MCRide/Bob/Bob_1.htm

    Bob der ki, daha dogrusu Bob a ustalar demiski "Eger istirahat gunune ulasabilirsen yarisi bitirme sansin olduguna inanmaya baslayabilirsin evladim"... Bob bitirdi yarisi, ve umarim haklidir, geri kalan butun motosikletci "kardeslerimiz" simdiye kadar cesitli sebeplerle yarisdisi kalan 73 kisiye katilmadan yarisi bitirecektir.



    Kemal 131. ve Kutlu 120. sirada basariyla bu cetin macerayi surduruyor. Kalbimiz onlarla beraber...

    Bu arada... Coma bastiriyor...



    Despres... Hic vakit kaybetmiyor...



    Bu arada Marc Coma ile Despres arasindaki amansiz mucadeleye benim de ADV Rider dan sponsorluk yaptigim Jonah Street de katildi. Jonah da bir amator ama kimsenin gozunun yasina bakmiyor... Genel siralamada 8.

    Altta Kemal ve Kutlunun basin duyurusunu naklediyorum...

    DD

    ----------------------------------

    DAKAR RALLİSİ ŞİLİ TOPRAKLARINDA DEVAM EDİYOR.

    JİM BEAM DAKAR TÜRK TAKIMI TÜRK BAYRAĞINI TAŞIMAYI SÜRDÜRÜYOR...

    Dünyanın en zorlu rallisi Dakar’da Şili topraklarında Valparaiso’da verilen dinlenme günün ardından 652 km’Lik Valparaiso – La Seran etabıyla devam ediyor.
    3 Ocak’ta Buenos Aires’den start alan 9574 km’lik yarışta start alan 217 motosikletçiden 139 tanesi yarışa devam ediyor.


    Yarışın ilk gününden beri mekanik, yağ ve motor sorunu yaşayan Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar’dan oluşan Jim Beam Türk Takımı Türk bayrağını taşımaya başarıyla devam ediyor. Rallide doğa koşullarına ve sporcuların yorgunluğu göz önüne alınarak 5.6. ve 7. özel etaplarda kısaltma yapıldı. Valparaiso’da verilen dinlenme gününde takım sporcularımız motorlarına bakım yaparak günü geçirdiler.

    8. Özel etap Valparaiso – La Serena arasında 294 km’si özel etap olarak geçilecek. Pasifik Okyanusu kenarından start alacak sporcular dağlık yollarda sürüş tekniklerini gösterecekler. Jim Beam Dakar Türk Takımı sporcularından Kemal Merkit bu etapda 87. sırada, Kutlu Torunlar ise 124. sırada start alacak. Kutlu Torunlar Genel Klasmanda 118, Merkit ise 130. sırada yer alıyor.

    Motosiklet kategorisinde İspanyol Marc Coma rakipleriyle arasında büyük bir farkla liderliğe devam ediyor.

    Dakar Rallisi tarihinde ilk kez 7. etapda 73’ün üzerinde sporcunun yarış dışı kaldığı yarışta mekanik destek almadan yarışan Jim Beam Dakar Türk Takımı son iki günkü zorlu etaplarda uykusuz ve mekanik sorunlar yaşayarak geçirmeye devam ediyor.
    Kemal Merkit ve Kutlu Torunlar “yaşadığımız tüm zorluklara rağmen yarışta kalmaya devam ediyoruz. Sıcak ve yüksek irtifa bu insanlık macerasında hem bizi hem de motorlarımızı test ediyor. Sonuna kadar dayanacağız Türk bayrağını finişe taşıyacağız... destek veren herkese sonsuz teşekkürler. “Diyerek duygularını dile getirdiler.

    Jim Beam Turkish Team ile ilgili tüm detaylar www.dakarturk.com dan takip edilebiliyor.

    ---------------------

    Bu haberi sevmeyeceksiniz... Kutlu maalesef yaris disi kaldi. Motorunda bir ariza basgosteriyor ve bir turlu onaramiyorlar.

    JBTT Kemal ile Atacama Colune dogru yarisa devam ediyor. Kemal genel siralamada 97.



    Basin bulteni soyle...

    -------------------



    JİM BEAM DAKAR TÜRK TAKIMI YARIŞA ÇÖL KAPLANI MERKİT’LE DEVAM EDİYOR…



    56 NUMARA İLE YARIŞAN KUTLU TORUNLAR

    8. ETAP’TA MEKANİK ARIZA NEDENİYLE YARIŞI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI…



    Dünyanın en zorlu rallisi Dakar’da Şili topraklarında Valparaiso’da verilen dinlenme günün ardından 652 km’Lik Valparaiso – La Seran etabıyla start aldı.

    3 Ocak’ta Buenos Aires’den başlayan 9574 km’lik yarışta start alan 217 motosikletçiden 139 tanesi 294 km’lik özel etap için start aldı.

    Özel etapın ilk 49. km’sinde mekanik arıza yaşayan ve tamir edemeyen Kutlu Torunlar yarışı bırakmak zorunda kaldı. Son iki gündür motorunda sorun yaşayan ve dinlenme gününde de tamiri yapamayan Torunlar 30. Dakar Rallisi’ne 8. Etapda veda etti. Torunlar Dakar Rallisi’nin ilk gün özel etabında 21. sırada yer alarak Cyril Despres’in önünde yer alarak iyi bir start yapmıştı. Sonraki günlerde de Genel Klasmanda ilk 50 içinde yer alan 56 Numara ile yarışan Kutlu Torunlar, 7. Etap sonunda Genel Klasmanda 120. sırada yer alıyordu. Kutlu Torunlar ile birlikte yarış dışı kalan sporcu sayısı 75’i aştı.

    55 Numara ile Türk bayrağını taşımayı sürdüren Kemal Merkit, 294 km’lik özel etabın ilk kontrol noktasını 79 sırada geçerek, finişe doğru yol alıyor. Yarış devam ediyor sonuçlar için http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/8 ... t/CEM.html www.dakarturk.com

    Valparaiso – La Seran etabının galibi Fransız Cyril Despres olurken onu İspanyol Marc Coma takip etti.

    Dakar Rallisi’nde 9. gün dünyanın en kuru çölü olarak bilinen Atakama çölünde gerçekleşecek. Etap içerisinde klasik bir Dakar parkuru yaşanırken, sürücüler uzun kum tepeleri ve kayalarla mücadele etmek zorunda kalacaklar.

    La Serana- Capiapo Bağlantı 88 Özel Etap 449 Toplam 537 km.

  3. #3
    cen-art
    Guest

    Standart

    Hoş geldiniz şeref verdiniz,sizi yeni sitemizde görmek çok güzel.
    Sizin degerli bilgilerinize eminim ihtiyacımız var,
    temennileriniz içinde ayrıca teşekkürler......

  4. #4
    cen-art
    Guest

    Standart

    56 NUMARA İLE YARIŞAN KUTLU TORUNLAR

    8. ETAP’TA MEKANİK ARIZA NEDENİYLE YARIŞI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI…

    Tabiki çok üzüldük

  5. #5
    Enduroist Kıdemli Üye gezginşirine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Seher Özyalçın
    Üyelik tarihi
    08-01-2009
    Bulunduğu yer
    Mersin
    Mesajlar
    380
    Motosiklet
    Vazgeçtim:(
    Marka
    Aprillia

    Standart

    Haydaaa,hiç beklemiyordum Kutlu'nun yarış dışı kalmasını :eek:

    Galiba bir yarışçıda ölü bulunmuş,nedeni bulundumu acaba :confused:
    Çok hızlı yürüdüm,ruhum arkada kaldı..
    Bir gün mutlaka Bademler Köyü...
    Benmişim bir korkaktan KAHRAMAN yaratmaya çalışmışım

  6. #6
    Kurucu Enduroist GürbüzOKATAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    gürbüz okatan
    Üyelik tarihi
    03-01-2009
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    7,070
    Motosiklet
    R 1200 GS ADeVe
    Marka
    Bmw

    Standart

    Üstad bilgilendirme için teşekkürler eline sağlık..
    Kutluya bende üzüldüm iyi gidiyordu..
    Mekanik bir problem yaşamış ve devam edince yarışı bırakmış...

    Şirine ölen kişi ile benimde bilgim yok neden olduğu konusunda..
    Belki Reşat üstad bizi bilgilendirir...
    o532 2965453
    "Mutluluğu Yanınızda Götürmezseniz
    Gittiğiniz Yerde Boşa Aramayın " G.O

  7. #7
    Enduroist Üye donald_duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Resat Arbas
    Üyelik tarihi
    11-01-2009
    Bulunduğu yer
    New York
    Mesajlar
    52
    Motosiklet
    BMW R1150GS Adv / G 650 XChallenge
    Marka
    Bmw

    Standart

    Elime gecen bir kac fotografla olayi biraz daha "acayim" istedim... Buyrun, keyifle izleyin.


    Carlos Sainz of Spain Volkswagen iyle 8. etapta. (GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Fransiz surucu Cyril Despres of France. 8. etapta yakit ikmali sirasinda..., Ocak 11, 2009. (GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Amerikali Robbyn Gordon ve Hummer.. (GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Laurent Casters ucuyor...Idini - Saint-Louis (419 kilometre) arasi...(LIONEL BONAVENTURE/AFP/Getty Images)


    8. Etap baslarken And Daglari...GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Unimog ile yarisan Italyan Giacomo Vismara 4. Eatpta (LIONEL BONAVENTURE/AFP/Getty Images)


    Fransiz Cyril Despres Valparaiso ve La Serena arasi 8. Etapta (GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Eski motosiklet sampiyou simdi Mitsubishi pilotu unlu Fransiz Stephane Peterhansel Puerto Madryn ve Ingeniero Jacobacci arasinda, Arjantinda...(AP Photo/Christophe Ena)


    Ispanyol Gerard Farres Guell Arjantinde, yarisin 4. etabinda...(GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Rus Leonid Novitskiy ve co-pilotu Oleg Tyupenkin BMW X3 ile Saladillo da (REUTERS/Enrique Marcarian)


    Fransiz Thibault Lormand Buenos Aires and Santa Rosa de la Pampa arasinda gecirdigi kazadan sonra yol kenarinda yardim ekibini bekliyor. Sanssiz surucu birazdan revirin yolunu tutacak ve yarisi terketmek zorunda kalacak...(CHRISTOPHE ENA/AFP/Getty Images)


    KTM pilotu Fransiz David Casteu Buenos Aires ve Santa Rosa de la Pampa arasinda maksimum atakta...(AP Photo/Gabriel Bouys, Pool)

    >
    Fransiz Mathieu Serradori bir ordek ailesinin yanindan geciyor (GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Unlu Dakar yariscisi Fransiz Jean-Louis Schlesser kendi yapimi buggy si ile (LIONEL BONAVENTURE/AFP/Getty Images)


    Sampiyon Ispanyol Carlos Sainz Arjantinde Volkswagenin limitlerini zorluyor (GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Amerikali Robby Gordon 6. etapta Hummerin ucabilecegini kanitliyor sanirim...(GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Fransiz David Casteu 3. etapta. ARi sokmasi hic hesapta yoktu diyor...(AP Photo/Christophe Ena)


    KTM Pilotu Ispanyol Marc Coma 6. Etapta. (AP Photo/Christophe Ena)


    Fransiz pilot Eric Vigouroux de Hummer ile yarisa katilanlardan...(AP Photo/Christophe Ena)


    Iki motosikletci San Rafael ve Mendoza arasinda...(GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Ispanyol Juan Manuel Pellicer BMW motosikletiyle 7. Etapta...(LIONEL BONAVENTURE/AFP/Getty Images)


    5. Etapta motosiklet bakim ve tamiri.... Arjantin...(AP Photo/Christophe Ena)


    SIli, Valparaisoda kampin genel gorunumu... 10 Ocak 2009 istirahat gunu... Suruculer icin tabii.... (AP Photo/Christophe Ena)


    Ispanyol Nani Romanin Mitsubishisinin icinden bir goruntu... 7. Etap...(GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Fransiz motosikletci Pascal Gilbert telefonda.... Gilbert in takim arkadasi kaybolmus, sonra da olu bulunmustu. Olum sebebi akciger kanamasi olarak ilan edildi...(REUTERS/Stringer/Files)


    Katar li Saleh Nasser Al Attiyah ve co-driveri Tina Thorner. BMW ile Neuquen e varmak uzereler.(REUTERS/Yamil Regules)


    Ispanyol Marc Coma 6. Etapta...(GABRIEL BOUYS/AFP/Getty Images)


    Volkswagen Pilotu amerikali Mark Miller 8. etapta (AP Photo/Christophe Ena)


    KTM pilotu Fransiz Luc Pagnon 3. etapta bir su gecisinde...(AP Photo/Christophe Ena)


    Marc Coma 6. Etapta San Rafaelden Mendozaya gidiyor...(REUTERS/Paulo Paez (ARGENTINA)

  8. #8
    Kurucu Enduroist GürbüzOKATAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    gürbüz okatan
    Üyelik tarihi
    03-01-2009
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    7,070
    Motosiklet
    R 1200 GS ADeVe
    Marka
    Bmw

    Standart

    Üstad harika paylaşımlar...
    Elleriniz dert görmesin..
    Bizi oralara sürüklediniz..
    Canlı yayın sürecindeyim şuan sanki..
    o532 2965453
    "Mutluluğu Yanınızda Götürmezseniz
    Gittiğiniz Yerde Boşa Aramayın " G.O

  9. #9
    cen-art
    Guest

    Standart

    Abi harikasın.Çok keyifli fotolar..

  10. #10
    Enduroist Kıdemli Üye orhan duman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    orhan duman
    Üyelik tarihi
    08-01-2009
    Bulunduğu yer
    Siirt
    Mesajlar
    347
    Motosiklet
    Dl 650 v strom
    Marka
    Suzuki

    Standart :)

    Hayatımda gördüğüm en güzel resimler diyebilirim.... paylaşım için çok sağolun

 

 
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •