Her motorsiklet sürücüsünün hayali süsleyen Nordkapp a ulasmak arzusu, hayallerimizde yer almaya baslayınca bizde ufak ufak hazırlıklara basladık. İlk olarak 2008 yılında gerceklestirdiğimiz Fas gezisi sonrasında, 2009 temmuzu için planladığımız gezi, 2009 yılında gerceklesen eşli Alpler ve Dalmaçya kıyıları gezisi sonucunda, 2010 Temmuz ‘ u için ciddi bir şekilde gündeme geldi.
Bölgedeki hava şartları dolayısıyla en ılıman tarihlere denk gelen 30 Haziran da Nordkapp ta olacak sekilde planlanan gezi 12 Haziran günü başlayarak 18 Temmuz günü sona erdi.

1.Gün

Daha önce Pendik ten Unroro firması ile Trieste ye yolladığımız motorsikletlerimizi almak için, 11.haziran Cuma aksamı Mudanya dan feribotla İstanbul a geçtik ve gece İstanbul da konaklayarak sabahleyin Venedik e uçtuk. Amacımız birgün evelden İtalya ya giderek motorlarımızı teslim almadan önce Venedik şehrininde tadını çıkarmak.
Öğlen 12 gibi Marko Polo havalimanına inen uçağımızdan, hemen terminal dışında bulunan deniz taxilerden birini kiralayarak





bu arada havanın güzelliğinden faydalananların arasından geçerek



önce cam işlemeciliği ile ünlü Murono adasının etrafından dolasarak