Arkadaslar gecen sene ilkini yaptigimiz egitim faaliyetimizin bu sene tekrarini saglamak amaciyla bu ise tekrar soyundum. Ayni seyleri defalarca anlatmak istemiyorum fakat yeni uyelerimiz icin kisaca bilgilendirme yapacagim.

Gecen sene 8 kisilik grubumuza ozel bir egitimi ART Motoakademi Uğur Ertekin den aldik. Gelen arkadaslar ile guzel ve faydali 2.5 gun gecirdik. Bu sene ben niyetliyim tekrar almaya ve isterim ki kendi klubumuzden bu 8 kisiyi toplayip sadece bize ozel olsun. Art motoakademi bilgi icin www.artmotoakademi.com a bakabilirsiniz.

Egitim yarim gun (cuma aksam) teorik , cumartesi tam gun kapali alan kontrol, pazar gunu ise tam gun yol egitimi olarak yapilacaktir.

Tarih konusuna gelince 22-23-24 haziran olarak belirlendi. Malesef Bursa Enduro festivali ile ayni haftasonu. Neden bu tarih illa derseniz bu haftasonu alamazsak agustosun 2.haftasina kadar haftaici dahil yer yok. Tercih meselesi tabi ki ve sanirim 8 kisiyi de toplamam tarih dolayisiyla cok zor olacak. Haa baktik olmadi iptal ederim sagolsun Ugur hoca o haftasonuna soz vermesem dahi bana ayirdi.

Ben yine de belki Bursaya gidemeyecek egitim icin can atan 8 kisiyi bulurum umuduyla basligi acmak istedim. Sonucta 1000 kisilik bir aile burasi

Gecen seneki egitimden cok memnun kalmistik arkadaslarla . İste o egitimden link asagida:
http://enduroist.com/forum/showthread.php?t=4660

Tekrardan buraya not dusmek isterim ki bu kurumla hicbir maddi bagim yoktur. Buradan bir kazancim da yoktur tek kazancim gelen arkadaslarin mutlulugu. Ben kimse gelmese dahi birebir egitim alacagim ama arkadaslarimla orada olmak ayri bir tat benim icin.

Haydi kizlar okula diyerekten parmaklari sabirsizlikla bekliyorum.

Not: egitim 550 tl olup , memnun kalinmadigi taktirde para iadesi yapilacaktir. Biraz ticari bir soz ama Ugur Hoca kendisine fayda saglayamadigim insandan ucret almam dedigi icin yaziyorum...


1- Goktug Uguz
2-