Son 3000 km de neler yaptim
Hiç kilpayi kaza atlatmadim.
Arabalardan sol şeritte yol aldım.
Trafikte hiç sikistirilmadim.
Gaz vermekten sag bileğimi agrittim!

Aslında böyle başlayarak yapmış oldugum Ramazan bayramı trafiğinde Çanakkale assos gezisi ve sonrasında 8 günlük Pendik Yalova bursa İzmir konaklamalı bodrum gezisini anlatmak idi fikrim. İşlerin yoğunluğu ve hala taktirdmadigim çakmak soketi yüzünden ne doğru düzgün fotograf çekebildim ne yolumu bulabildim.

Yukarıdakilerin hepsi aslında bizim doğru sandigimiz ama farkında olmadıgımız doğru sanarak yaptığımız seylerden geciyor.

Madde son: 800 km yol kolay değil bilek ağrımamasi diye düşündüm, eh tabi gazladigimi dusununler olacaktir...otoparka motorumu park ettim ve 8 günlük geziden sonra keyifle eve girdim. Özrüm kabahatimden büyük.

Ah o Manisa virajları yok mu, bir sola bir saga, bir de yol birleşip tek şerit olmasa.
Ah o koy yok mu! Sözde asfalt üzeri kumla kaplı. Ah o micirli yol yok mü arabaların dörtlüler ile 40 km gitmesi.

2 kanyonun biri sebze biri hafriyat tam yüklü halde kafa kafaya çarpışması.

Yaptığımız hataların farkında olmadan doğru bildigimiz seyleri yanlış yapa yapa inatla canımıza kasıt ederek motosikletlerimizi sürüyoruz...

Bu yazıyı bu camiadan aldığımı bu camiaya vermek için yazacaktım, yorgunluk, tabletten yazmanın zorluğu bu yazıya burada ara vermeme sebep oldu, ılerde (site yoneticileri de) başlığı silmez ise devamını getirmeyi düşünüyorum.

Arabalar size yol vermiyor mü? Yolda sıkıştırılıyor musunuz? Virajlara yatıp kalkarken şeritler arasında geziyor musunuz? Benzin tüketiminiz benzerlerinizden fazla mı? Kıl payı kaza mı atlatıyorsunuz? Sollamalarda bu sefer de mı yırttı. Diyorsunuz? O HALDE SUC SİZDE. OMM, ART ve diğer dünyaca tanınan egitim kurumlarına bir uğrayın, hayatınız değerlidir.

Ben mı? Omm sürüş kriterlerine göre yolun basindayim. Hedefim önümüzdeki 4 ay icinde omm bronz olarak sürüsumu taclandirmak.

Tekeriniz düz bassin