Honda CB500F



CB500F geleceği parlak bir iki silindirli motosiklet olarak kendini gösteriyor. Sağlam bir şasi ve iki kanallı ABS sayesinde yüksek düzeyde güvenlik ekipmanı bulunmakta. Yeni CB500F'in tasarımı olağanüstü dört silindirli CB1000R'den esinlenmiş olduğu gözüküyor.

Stil: şık ve kompakt. Yoğun trafikte inanılmaz manevra kabiliyeti ile rahat bir sürüş için idealdir ve açık yolda eğlenmeniz için tasarlanmıştır. Yerden sadece 790 mm olmasıyla, ​​tüm biniciler için ergonomik yapısıve koltuğuyla konfor sunmak için tasarlanmış.

Bu motosiklet ruh ve performans bakımdan genç sürücüler için ideal. Honda tarafından özel olarak seçilmiş silindir başına 4 valf ile in-line ikiz motor 48 hp (35 kW), maksimum güç sunuyor. Sadece 27 km'de 1lt. ile üstün bir yakıt tüketimi ile yeni CB500F çevre ve cüzdan dostu. Yüksek kaliteli çelik çerçeve ve süspansiyon (ilerici bağlantı Pro-Link ile 41 mm teleskopik çatal ve arka amortisör) hafif alüminyum jantlar, 17 inç spor lastiklerle donatılmış.

Honda CBR500R



Yeni bir supersport motosiklet Honda CBR ailesine katılıyor.

Yeni CBR500R olağanüstü manevra kabiliyeti, akışkanlığı ve her ölçekteki biniciler için uygun ergonomisi sayesinde, şehirde içinde de rahatlık sunuyor . İn-line ikiz 4 valf motoru, 48 hp (35 kW) ile gerçek bir "CBR giriş seviyesi" ne layık, performans sağlar. Sadece 27 km'de 1lt. ile üstün bir yakıt tüketimi ve çevre dostu olduğunu kanıtlamaktadır.

Yüksek kaliteli çelik çerçeve ve süspansiyon (ilerici bağlantı Pro-Link ile 41 mm teleskopik çatal ve arka amortisör) hafif alüminyum jantlar, 17 inç spor lastiklerle donatılmış. Profil papatya ve iki kanallı ABS ile güçlü disk frenleri standart olarak gelmekte.



CB500X



Yeni CB500X orta boy macera-motosikleti segmenti olarak piyasaya çıkıyor. Maksimum sürüş kolaylığına dayalı, iki silindirli motor ve şasi sayesinde, çevik ve eğlenceli bir kullanım sunmakta.Yükseltilmiş sürüş konumu sayesinde bilinmeyen engebeli yollar ile başa çıkmak için saf bir yol motosikleti ve kendinizi sürme tutkusuna kaptırmak için iyi bir başlangıç.

CB500X daha fazla kontrol ve optimum konfor sunar. Macera; şehirde veya dağ yollarında, toprak yollarda veya otoyolda, yeni Honda CB500X ile başlar. Uzun sürüş için tasarlanmış yükseltilmiş süspansiyon, yeni CB500X özgünlüklerinden biridir.

Uzun yolculukların yanı sıra günlük ulaşım yollarında da etkilidir. Crosstourer 1200 tasarımından esinlenmiştir. Yüksek kaliteli elmas çelik çerçeve ve süspansiyon (ilerici bağlantı Pro-Link ile 41 mm teleskopik çatal ve arka amortisör) Sadece 27 km'de 1lt. ile üstün bir yakıt tüketimi ile çevre ve cüzdan dostu. Hafif alüminyum jantlar, 17 inç spor lastiklerle donatılmış.




Kaynak:Motolastik.com