Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 64 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #1
    Banned
    Isim
    BT
    Üyelik tarihi
    26-05-2009
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,825
    Motosiklet
    Yamaha YBR 125
    Marka
    Bmw

    Standart 2009.07.04-05 8. EMOK Festivali Raporu

    selamlar arkadaslar, benim yazcaklarim cok rapor sayilmaz sanirim... diger arkadaslarin da ekleyecekleri ile daha bir rapor haline gelecektir. ne yazik ki cok fazla foto cekemedim... cunku 350d' min pili bozulmus. bir gece once tam sarj edilmis iken cumartesi gunu 100 kadar kare cekmis iken pil birden bire bitiverdi. gezinin geri kalan fotolari ve bazi guzel videolari diger arkadaslardan gelecek

    simdi dilimin dondugu kadari ile yazayim...
    *****************************************
    festival alanina 2 grup seklinde gidildi. ilk grupta, kuzgun apo abi, ismail abi ve onur vardi. onlar cuma gununde gdip bize kamp alani da ayirdilar (kendilerine cok tesekkur ediyorum... sagolsunlar. gercekten guzel bir yer secmislerdi bence) ikinci grup' ta cumartesi sabah once bogaz koprusu cikisinda aydin abi, akin abi, olcay, cem-umay, bahadir-nigar, ve melih olarak bulustu. sahil yolu uzerinden pendik' e giderek burak ilede orada bulustuk. atladik vapura. pendikte yakit ikmali ve migrostan lojistik destek ikmali yaptiktan sonra bastik gaza ve festival alanina dogru yola ciktik. giriste bizi ismail ve kuzgun apo karsiladi.(izledigimiz guzergah konusunda aydin abi ve burak daha aciklayici seyler yazacaklardir, benim hicbir fikrim yok, cunku benim aklim hala o cilgin virajli yolda )

    ayy devamini simdilik getiremeyecegim, yarin bos vakitte geri kalaninida yazmaya calisirim. simdilik elimdeki fotolari aktariyorum.

    not 2: 48 adet fotonun duzenlenmesi ve 1 adet panoramik fotografin toparlanmasi ve upload edilmesi simdi bitti... ama linklerini yerlestirmek simdi zor geldi. onu da yarina biraktim... hepinize iyi geceler.

    Fotograflar
    --------------------
    Festival alanini kamp yerimizdeki bir agaca tirmanarak elimden geldigince panoramik cekmeye calistim... aslinda kamp alani cok daha buyuk bir alana yayilmis durumda ama benim kamerama girebilenler bu kadar.



    kamp alanina geldikten sonra yerlesme cabalarimiz;


    ben fotograf cekerken benim cadiri kurmama yardim eden, baska bir gruptan arkadsim volkan


    akin abi iner inmez yiyecek pesinde









    ben de biraz acikmistim, iste bu da ogle yemegim


    bir de buranin yiyemedigim cok guzel kofteleri vardi, icimde kaldi... artik bir dahaki festivale


    vee tabi ki varisimizin serefine 1865 Rastkeller hasadindan gelen karpuz kestirdik tabii bu kadar eski ve kiymetli bir karpuz olunca yemeye kiyamadik ve biraktik
    Konu BY tarafından (06-07-2009 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir.

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •