güzel bir ctesi sabahı istanbul'dan başlayan ve türlü çeşit macera ile dolu, aşağı yukarı 300 kmlik yolculuğumuzun özetini paylaşıyorum.
4 motor ve 5 kişi çok güzel bir gün oldu, herkese teşekkürler.

sabah 7 gibi erden ile maslak paşabahçe mağazası önünde buluşup opet'te depoları fulledik ve lastik havalarını kontrol edip tem'den feribota binmek üzere yola koyulduk. ctesi sabahı yolun bu kadar kalabalık olmasına şaşırdım ama feribotta bir kalabalık yoktu. burada alp ve alper ile buluştuk.

eskihisar-topçular motorlara hala 12tl.




feribot yanaşıyor, develerimizin ve atlarımızın yanına iniyoruz ki, bu insanlar nereye bakıyorlar:



alper'in jant neredeyse yerde, güç bela ilk lastikçiye kadar gidiyoruz, saçma sapan bir parça demir çıkıyor lastikten, ufak bir yama sonra devam.
aynı hadise benim lastiklerden birinin başına gelse oralarda epeyce oyalanmak gerekecekti sanırım. tubeless candır.




özdilek'te de kısa bir mola, kahvaltı sonrası yol devam. burada bisikletli bir dayı ile kısa bir sohbet, adresi de verdik, bakıyorsa selam olsun.




buralarda kamera buğulanmış ama o yolları bisikletler ile tepen gruba da ufak bir selam edelim.



yol gayet keyifli, aradaki resimlerin bir kısmını atlıyorum, buğudan dolayı resimler benzemiş, sonra çifte şelalelerdi sanırım, orada da maceramızı yaşadık, alper ile girdiğimiz yol aşağıda. fotodaki ufaklık da epey ilgilendi, kaç basıyor vs gibisinden, dedim şu an basmıyor nasıl geri dönecez onu düşünüyoruz.
ittir kaktır döndük bir şekilde. aşağıdaki ikinci fotodaki çeşmenin ötesine pek geçmeyin derim motor ile. şelale yürüyüş mesafesinde, 1 km kadar sanırım.



burada şelalede yüzmekten dönen çok insan vardı, biz vakit dar diye giremedik.




devam edecektir.