Herkese günaydın.
5000 km dir kullandığım motorun orjinalleriyle gelen "CST" marka lastiklerimi bu sabah değiştirdim. Yerine başlıkta da görüldüğü üzere "michelin pilot street" lastiklerini taktırdım. yarım saat kadar kullandım öğlenden sonra da yağmur yağarsa ıslak zeminde biraz test edeceğim. Her ne kadar ilk 100 km lastikten randıman alamayacağım söylense de dayanamadım biraz denemek istedim.
-CST ile lastikçiye "Kabataş Buz Motor" giderken hafif nemli bir yerde denemek istedim CST leri. Gaza basmamla arkanın atması bir oldu. Dedim ki artık zamanı gelmiş. Aynı şeyi Michelin leri taktıktan sonra da yaptım. Zerre kadar kayma yoktu
-Boş bir alanda bilerek ön tekerlek kitlenecek şekilde fren yapıp bu durumdan nasıl kurtulabileceğimi deniyordum. CST ler ile istediğim her an ön tekerleği kitleyebilirken Mİchelin ile henüz kitleyemedim
-Pilot Street lerin radyal dizayna sahip olduğunu ve virajlarda daha iyi performans göstereceğini duymuştum. Gerçekten de öyle. Çok rahat yatırabildim motoru.

Şimdilik bu kadar. Eğer içinde bulunduğum psikolojiden ötürü bazı noktaları abarttıysam affola. Kullandıkça yorumlarımı yazarım.
Herkesin tekeri düz bassın.