Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 12 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #1
    Enduroist Üye Berkay Eraydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Berkay Eraydın
    Üyelik tarihi
    08-12-2014
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6
    Motosiklet
    Duke
    Marka
    Ktm

    Smile Anlayamadığım bazı şeyler ve birkaç motosiklet hakkında sorular

    Merhaba, forumunuzu takip etmekteyim yeni üye oldum forumumuzda bilgili kişiler var hoşuma gidiyor birkaç soru sorasım geldi.

    Bende şuanda 200 duke var yaklaşık olarak 2 yıldır motosiklet kullanıyıyorum . Motor kullanmaya başladığımdan itibaren enduro veya cross istiyorum fakat babam ile ortak kullandığımız ve babamda cross sevmediği için alamamıştım. Babamın 5 bin tl katkısı ve benimde 5 bin tl param ile duke almıstık. Şimdi crossu benim kendi 5 bin tl param ile alacagım babam kendisine baska motor alacak.konu böyle sorulara geçeyim.

    Beygir ve tork konusu anlayamadığım terimler dukelarda bilen bilir 5 bin devirden sonra bir fırlatma oluyor bu beygirmi tork mu mesela ? Ya da nasıl anlatabilirseniz anlatında anlayım şunları artık lütfen

    Diğer sorularım alabileceğim motorlar hakkında genellikle arazide fakat asfalttada kullanacığımı belirterek başlayım ;

    Dt125 mevzusu ... başlamak için güzel fakat çok eski bu motorlar yahu İstanbulda yok sanırım sahibinden sitesinde yoktu yani. Bunun için çin malı düşündüm hemde 0 olur diye. Kuba str250 ye denk geldim 106 kg civarı olması dikkatimi çekti 250cc de 4 zamanlı olduğu için sorun olacağını sanmıyorum, nasıldır bilmiyorum işte burda düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim 15 beygir bu motor. Birde diğer çin malları var yuki , asya vs.. Dt125 videoları gördükçe keşke eski yıllarda bu yaşlarda olsaydım diyorum temiz dt125 bulunabilir mi ? Belki bildiğiniz vardır,aklımda olan sorularım şimdilik bu kadar uzun yazdım biraz kusura bakmayın cevaplarınız ve düşünceleriniz benim için önemli. Teşekkür ederim.
    Konu Berkay Eraydın tarafından (08-12-2014 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •