Selamlar, saygılar.

Uzun zamandır bir çok tarz - marka - model arasında dönüp dolaşıyordum, ve artık ihtiyaçlarım doğrultusunda bir enduro almaya karar verdim.

Genel olarak şehir içi, zaman bulduğumda da uzun yola gidebileceğim, doğayı seven biri olduğumdan dolayı da hafif arazi şartlarında kullanabileceğim bir makineye ihtiyacım var.

180+ boydan dolayı, bacak uzunluğu ortalamanın üzerinde biri olarak düşük seleli motosikletlerde pek rahat edemiyorum. Ayrıca yolcu taşıma durumum da olacak.

Tabii ki yakıtı da önemli benim için, şehir içi devirli kullanırım, mecbur kalmadıkça redline görmem, yolun keyfini çıkartmak isterim

Bu doğrultuda kendi araştırmalarımdan ve bütçemin yüksek olmamasından kaynaklı Kawasaki KLE 500 ve BMW F 650 ( eski versiyon olanından ) arasında karar vermekte zorlanıyorum.


Ekipman vs hariç, motosiklet için ayırabileceğim bütçe max 7-8 bin Lira civarı olur, daha yukarılara çıkmam pek mümkün değil.


Sahibinden'de bütçeme uygun birkaç ilan buldum, örnek olması için paylaşmak istiyorum.

KLE 500;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12532179/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20362617/detay

F650;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16917906/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22807018/detay




Motorların pozitif ve negatif yönleri konusunda, bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımları gerçekten beni çok memnun eder.


Vaktini benim için ayıran herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Dikkatli, kazasız - belasız sürüşler diliyorum.

İyi günler.