Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 15 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #1
    Enduroist Üye Ayhan Yazıcıoğulları - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Ayhan Yazıcıoğulları
    Üyelik tarihi
    01-09-2016
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    18
    Marka
    Honda

    Standart Enduro cross motor onerisi/yardim

    Selam arkadaşlar içimde olan cros motor hevesimi gerçekleştireceğim inşallah kısa zaman sonra.fakat teknik bilgi ve tecrübe yok bu konuda surmuslugumde yok yani. Ama öğrenilir surmesi diye dusunuorum.
    Araştırmalarım sonucu trafikde tam cros surulmedigini öğrendim buda beni gayet uzdu. Fakat sonradan enduro tarzını öğrendim trafiğe uygun sekliymis crosun. Bu noktada kafamda belirledigim motorlar oldu tabiki. Crf 250L , Klx250, wr250r ve diğerleri..
    Benim butcem hepsine yetiyor fakat aralarında parca piyasası pazarı kullanışı gücü açısından fark olduğunu gördüm.
    Benim asıl içimde olan şey şu motor resmi açıdan sıkıntı çıkarmasını yani plaka ruhsat vs. Bu enduro oluyor. Ama enduroda ayna plaka sinyaller vs benim hiç hoşuma gitmiyor .Hangi endurouu alirsam aliyim bunları sokecegim . Ozaman şöyle soruyla karşılaşacağımı tarafınızdan "neden tam cros anlıyorsun o halde ". İlk sebebi oturduğum yer çevre komple asfalt yani counluk asfaltta keyfine surucem sonra arazi vs keşfedince olaya akicam ucucam ziplicam. Diğer sebebi polis yakalarsa en azından ruhsat plaka belge vs gosterirsem yirtarm en azından diye dusunuorum.
    Hemde uzun yol gezmelerim olacak tabi ondan dolayı enduro uygun. Dahasinida sayarizda gerek yok malumunuz.Ama ayni zamanda güçlü olsun tikanmasin istiyorum.Zaten motorun gücünü ve ilgili surus alanlarını keşfedince asfalttanda cekiilirim büyük oranda
    Şimdi gelelim incelemeye Yamaha güçlü ve kaliteliymis hondanin piyasası varmış Kawasaki ikisininde iceriiyor ama motor tipi iyi deil diye gordum.
    Ben crf250 alsam 2, el bu dediğim seyleri yapsam cross benzetsem cros tadını alirmiuyim?
    Veya hangi motoru almaliyin ve neden? Bu bağlamda yakın tanidiklarinizdan satan varsada ulasabilir bana numaram var profilde.
    En azından bgenmessem aldgm fyat cvari satablrm. Ama sıfır alirsam bgenmessem satarken duser fiyat.
    Hep aralarda kaldım bi türlü kutulamadm düşüncelerden napsam ne etsem bilmiyorum siz değerli abilerim kardeslerimin öneri ve yardımlarına ihtiyacım var bu konuda. Bana ışık tutarsaniz çok sevinirim en kısa zamanda aranıza katılmayı dört gözle bekliyorum.Konu anlık takibimde olcaktır buyrun
    Konu Ayhan Yazıcıoğulları tarafından (01-09-2016 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •