Arkadaşlar, Bu pazar bir hevesle motoruma atlayıp biraz turlayayım, sonrasında da temizliğimi yapayım diye marşa bastım. Ama nafile aküde hayat olsa da motoru çalıştıramadım. bunun üzerine takviyede işe yaramayınca, bir ahmaklık edip vurdurmaya karar verdim. bağladım bir aracın arkasına o önde ben arkada başladım vurdurmaya. bi ara tor tor çalışma sesleri geldi tamam toparlayacak kendini derken, debriyajı sıktıkça yine stop ediyordu. böyle bir kaç defa zorlayınca şimdi olacak şimdi olacak diye sanırım egzoz çok ısındı ve egzoz koruma kapakları ile birlikte selemin arka ucu alev aldı. çevredekilerin ikazlarıyla fark edip yine çevredekilerin koşturmacası sonucu söndürdüğümüz yangından geriye kalanlar bunlar;





Görünürde ve görünmeyen bu parçaları temin etmede yada direk servise götürme konusunda önerilerinizi almak istiyorum. Malzeme tedariğinemi gitsemyoksa ogeldi bu gelmedi muhabbeti ile motosikletin birmüddet serviste yatışınımı seyretesem?

Görünürde değişmesi gereken parçalar; sele, 2 tarafın egzoz korumaları, arka tabla, yan tutmaçlar ve tutmaçların bağlandığı yan karenaj plastikleri.
Görünmeyen ve olması muhtemel arka koltuk altındaki elektrik aksam koruma plastikleri