Alıntı Ersan ÖZYURT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aklıma bir şey daha geldi.
Sadece İngiliz misafirimizin eğitimi dört gün sürdü. Dört gün boyunca boş konuştuklarını düşünmezsek, neler anlatmışlardır sizce? Acaba bunlar öğretmenin-eğitmenin olmazsa olmazları olabilir mi? Daha öncesinde günler süren akademi Hocalarının anlattıkları ve verdikleri sayfalarca not, gereksiz önemsiz olabilir mi?

Yol eğitimi için şimdiden sekiz kişi olmuşsunuz. 350-TL/sürücü + KDV ödeyeceğiz ve üç eğitmen sizinle olacak.
Bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediklerinize prensipte katiliyorum. Daha once de belirtmistim zaten. Ancak kimse adina konusmadan kendi durumumu lzah edeyim. Baya bir zamandir motorumu sadece kisa menzilli omerli sile civarinda suruyorum. O da ayda bir iki. Bu hafta sonu bir arkadas canakkaleye gidecekti. Pesine takilayim, hem biraz surmus olurum, kurtlarimi dokerim demistim. Yaklasik 700-800 km icin benzin parasi olarak yaklasik 200 lira ayiramadigim icin gidemedim. Zaten su an tam da bu sebepten motorum mecburen satilik. Cunku bir keyif kaynagi olacagina, stres kaynagi oluyor bana.

Simdi siz diyorsunuz ki, ucretsiz egitim yerine adam basi 400 lira verin 8 kisi, etsin 3.200. Ama diyemiyorsunuz ki, paylasin 1500 lirayi, nasil olsa egitim kac kisi olursa olsun 3 egitmen gelecek, bu da boyle olsun. Tamam, ticari durumdur, haktir. Bunu soyleyememenizi yadirgamiyorum. Ama bizden bu fedakarligi bekliyorsunuz. Benim acimdan bu egitimi ucretsiz almanin alternatifi, hic egitim almamak. Ben bu durumda ucretsizi sececegim.

Ayrica egitimin iceriginden emin olmaya gelince, bakin ben honda GS1 aldim, OMM den de teori. Ikisinde de beni rahatsiz eden birseyler oldu ve devamini getirmedim. Ustelik, honda egitiminde hic, omm egitiminde 1000km tecrubem vardi. Yine de o egitimin bana kazandiracaklarindan emin olamadigim icin biraktim. Demek istedigim, egitimden sonra dogrusunu bilmesem bile, bir kisim yanlisi tanirim saniyorum.

Yazdiklariniz konusunda samimiyetinizden endisem yok. Dogru soylediginizi de kabul ediyorum. Ama maalesef sartlar boyle.