Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 57 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #11

    Doğu ve Güneydoğu Anadolu
    Bölge Sorumlusu

    Ali KORKMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Ali KORKMAZ
    Üyelik tarihi
    19-06-2014
    Bulunduğu yer
    MERSİN
    Mesajlar
    3,096
    Motosiklet
    SULUSUNDAN R1200GS(2016)
    Marka
    Bmw

    Standart ENDUROİST ADIYAMAN GRUBU

    Düşündüm de bisiklet turlarımız için ayrı bir konu açmak istedim ancak pek uygun bir yer bulamadım. Eğer bulursam bir dahakine oraya konu açıp yazarım.

    Yaklaşık 2 yıldır Adıyaman- Gölbaşında bisiklet ve motosiklet ile grup Sürüşü yapıyoruz ve çeşitli etkinliklerimiz oluyor. 2 senedir neden paylaşmadım bilmiyorum ama sanırım burası motosiklet forumu olduğu için uygun göremedim diyelim. Yine de burada bir kaç tane paylaşırım yeri gelirse.

    Adıyaman- Gölbaşında yaklaşık 15 km mesafede olan Altınlı Köprüye Bisiklet Sürüş gerçekleştirdik. Göksu ırmağı kenarında muhteşem manzara ve piknik yerleri vardı.

    Bir tane de arazi aracı bizim hem emniyetimizi aldı hem de piknik malzememizi aldı. Ayıca sıcaktan ayılan bayılan veya sıkışan olursa araba ile hastaneye çabuk götürelim diye yanımıza mutlaka birtane araba alıyoruz.



    Her zamanki gibi çıkmadan bir foto alırım. Artık arkadaşlarım bisikletlerimizi dizip çıkışı fotosu vaziyeti alıyorlar ;) ne de olsa alıştılar.

    Soğuk su takviyesi için şehrin en son çıkışındaki markette durmuştuk.


    Bugünlerde bahçelerde üzüm henüz çıkmasa da erik var, kayısı var, salatalık ve domates var. Çoğu tarla sahipleri bizleri gelip geçerken görüyor ve artık tanıyor. Bize yemeyi serbest ettiler ;) yolda dalından kopartıp yemek çok güzel bir olay. Geçen aylarda da badem için yol kenarlarında durup yiyorduk çok güzel oluyordu.



    Yolda rampa bitimlerinde genelde toparlanma molası veriyoruz maksat grup dağılmasın.


    İlk başlarda yolda fotoğraf almak için durduğumda mızmızlanıyorlardı,hadi gidelim biran önce diye. Birgün hiç foto çekmedim ve paylaşım yapmadım herkes fotoğraflarımız nerde? Neden Facebook'ta paylaşmadın dediler. Ben de dedim siz fotoğraf çektirirseniz paylaşırım. Bu bisikletlerle bakkaldan ekmek almaya gitmiyoruz. Amacımız keyfekeder sürmek, canımız istediği yerde durmak, istemediği yerde geri dönüp gitmek, Yen'i yerler keşfetmek ve muhabbet etmek, bir sonraki faaliyet için rota planı yapmak vs..
    Şimdi alıştılar ve yolda giderken güzel manzara görünce hadi durup fotoğraf çekinelim manzara güzel diyorlar. Buna da alıştırdım ;)

    Konu Ali KORKMAZ tarafından (12-07-2017 Saat 08:27 ) değiştirilmiştir.
    DÖNEN TEKER ZAFERİ MÜJDELER

  2. Ali KORKMAZ güzel mesajın için 3 üye sana teşekkür etti :

    Çağın Sarılar (12-07-2017),Serdar ZIMBA (12-07-2017),Süleyman Kuyucu (13-07-2017)

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •