Alıntı HakanVelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bir düzeltme yapayım. Bende çekimlerde gökyüzü çıksın sevmiyorum ama kasktaki konumu sadece buna izin veriyor. İzlerken ben bile eee ne olmuş hayalet gibi süzülüyor diyorum da gidonu görseniz motoru görseniz işin rengi anlaşılır. Dolayısı ile benim çekimlerim bence güzel değil gidon gözükmeli ama genelde de ayakta sürdüğüm için bunun yaşanılması çok zor. Benim de izlerken en sevdiğim çekimler önüme bir motosiklet alıp onunla yaptığım çekimler. Bu durumda da adamı asla tam arkasından izlememeniz hep yan açıyı kullanmanız gerkeiyor ki bu da ciddi sürüş tecrübesi gerektiriyor. Çünkü risk almak zorunda kalıyorsunuz. Yapmayın daha iyi.

Yalnız bana da ayakta sürerken gidon çekecek bir çözüm lazım. Bir ara göğsüme taktım kamerayı ama bu seferde açı sorunu oldu. Yani ayakta sürerken sürekli hareket halindeyim arazide sabit durmuyorum bundan sebep kadraj hep kayıyor. Yani çözemedim bu kısmı bende bir türlü.
Hakan Goproda alttaki aparat ile açı ayarlanıyor ayakta bile motor ekranı çıkıyor.Sony de bu açı ayarlanmıyor mu aparat yok mu?