Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 11 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #1
    Enduroist Kadim Üye HakanVelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    ...
    Üyelik tarihi
    11-12-2014
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    781

    Standart Kendin yıka yıkamacılar listesi (İstanbul)

    Merhaba arkadaşlar,
    Motosiklet yıkama diyince özel yıkamacılardan randevu alıp gidip özel bakımla çay poğaça yeme eşliğinde motosikletini yıkatandan araba yıkamacıya gidip motorunu yıkatana ya da benim gibi vakit/fırsat buldukça motosikletini detaylıca kendi yıkayana kadar türlü modelimiz vardır. Bu başlıkta amacım motor nasıl yıkanır ya da en iyi yıkamacı kim konusu ya da bu modelleri konuşmak değil.

    Araziye ayda bir kaç kere giriyorsanız en üşeneceğiniz konu motosikleti teferruatlı yıkamak oluyor. Çünkü çabucak tekrar yine kirleteceksiniz demektir. Bununla birlikte motosikleti üstündeki çamurla birlikte saksı olarak bırakmak da isteyeceğinizi sanmıyorum. Benim buna bulduğum en güzel ve ekonomik çözüm 1₺ yıkamacıları. 1₺ atıp su tabancasını elinize alıp motorunuzu tazyikli su ile yıkayabildiğiniz benzinciler. İstanbul içerisinde bu şekilde benzinci bulmakta cidden zorlanıyorum. Bu başlıkta gördükçe konumları ile bu benzincileri yazıp bir liste yaratmaya çalışacağım.

    Son arazi gezimden 1 ay sonra hafta sonu Şile gezimden dönerken kullandığım benzinci burası. Konumda Aytemiz yazıyor ama değildi. Garip bir isme geçmiş ama 1₺ yıkaması çok güzeldi. Kalabalık değil ve tam İstanbula dönüşte olması süper. Şile taraflarında çamurlanınca çok işe yarar ve dönene kadar sürerken motosiklet de kurur.
    Konumu

    Sizin de bildiğiniz 1₺ ile yıkama yapan İstanbulda yerler varsa lütfen konumlarını buraya ekleyin. Bana ve benim gibilere yardımcı olsun.

  2. HakanVelioglu güzel mesajın için 2 üye sana teşekkür etti :

    Çağın Sarılar (26-11-2019),Serdar ZIMBA (26-11-2019)

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •