Evet arkadaşlar fuar organizasyonu öncesi kış mevsimini yavaş yavaş terkedip bahar mevsimine merhaba derken ve de yönümüzü yeni ufuklara doğru çevirirken hazır gardrobuzu da elden geçirirken aklıma gelmişken söyleyeyim. Çok zaman bir köy kahvesinde yorgunluk atıp çayımızı yudumlarken eşraftan '' Çaylar bizden '' diyen o gönlü bol insanların içinde ne kadar ihtiyaç sahibi ve yokluk çeken imkanı kısıtlı nice yardıma muhtaç insanlar olduğunu her zaman düşünmüşümdür, sanırım aynı duyguyu birlikte paylaşmış olmakla beraber sadece dile getirememişizdir.
Giyecekleriniz içinde kullanmadığınız, bizim için eski veya az kullanılmış daha doğrusu artık giymediğimiz pantolon, gömlek, ayakkabı vs her ne varsa onları şimdiden ayırıyoruz ilk seyahatimizde nereye gidiyorsak yolumuzun üzerinde bir köy kahvesinde veya muhtarlığa onları ihtiyaç sahiplerine vererek biraz olsun onları da sevindirme gayreti içinde olalım. Eminim ki işe yarayacaktır.
Ayrıca eskiden beri uygulamakta olduğum meyva çekirdeği kampanyasına da desteklerinizi bekliyoruz elma, armut, limon, portakal, mandalina ayva vs. gibi çekirdekleri çöpe değil ait oldukları yere yani doğaya geri kazandırmaya devam ediyoruz, belki bir zaman sonra bir başka gezimizde artık kendi meyvalarımızı yemeye başlayacağız yada bir başka motorcu veya başka insanlar onların tarafımızdan ekildiğini bilmeden afiyetle yiyecektir. Al sana misyon.