herkese merhaba.

xt660 için birçok sitede modifiye adına görebildiğim sadece hava filtresi, buji ve akreplerdi. ama burda parça parça çeşitli konuların içinde geçen çok güzel şeyler okudum.

istedimki benim gibi başkaları da yapabileceklerini burdan öğrenir, 660 için fikirler paylaşılır, yapılanların örneklerine bakarız, hepberaber modifiye adına yapılabileceğin en güzeline ulaşırız. gerçi güzellik kişiye göre değişken bir kavram olsa da herkes kendi güzelini oluşturur en azından.


ben kendi motoruma şu ana kadar hava filtresini k&n ile değiştirdim, iridyum buji taktırdım. metal yağ filtresi siparişi verdim onu taktıracağım. akrep almak istiyordum ama alttan geçen egzost borularına çözüm olabilirmi diye düşünürken tanışma mesajımda gelen ilk fikir çok hoşuma gitti. bunun yapılabileceğini öğrenmek çok hoşuma gitti.

koltuktan çok rahatsızım. koltuk için koltukçulara deriden yaptır diyorlar ama nasıl olur bilmiyorum. daha doğrusu koltuk için daha kullanışlısı nasıl olmalı bilmiyorum.

led sinyal ve arka lamba istiyorum ama sitelerde dolaşıyorum var bişeyler; marka model verilen var verilmeyen var hangisini almam gerektiğini bulamadım. ok şekline benzeyen ufacık led sinyaller var çok hoşuma gidiyor.

Alıntı giotine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Modifiye ile ilgili aklımda ki ilk işlem ;
Karter'in altından geçen egzost boruları ve headers'ı silindirin yan tarafından alıp , adam gibi bir karter koruma desteği ile motosikletin yerden yüksekliğini artırmak. Daha sonrada bir kafa grenajı rüzgar'ı önlemek için.

www.offtheroad.de buraya bir göz at ;)
o egzos boruları en gıcık olduğum şeyler onlardan kurtulmanın bir yolu varsa bu muhteşem olur. siteye baktım çok güzel şeyler var ama nakliyesi nasıl hallediliyor çözemedim. google amcaya çevirttim siteyi biraz tarzanca oldu ama anladım galiba az buçuk .

ben motor dünyasında çok yeniyim her türlü bilgiye ihtiyacım var. karşılığında da bende size kuşlar hakkında detaylı bilgi veririm

uzun, karışık veya onun gibi bişey olmamıştır umarım. oruç hem çeneme hem kafama vurdu galiba. az kaldı ama son 2 saat

sevgi ve saygılarımla