Geçen iki haftamızı ıvır zıvır işlerle geçirdikten sonra nihayet Kızılay ile görüştüm kendini eğitim faaliyet listesine adını yazdıran arkadaşlar için birinci aşama eğitim semineri 24 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 14.00 ile 16.30 arası Bakırköy Kızılay ( Sahilyolu Veliefendiye dönüş köprüsü başında ) eğitim merkezi 5. kat salonunda yapılacaktır. Katılım ortama 20 kişi olarak belirlenmiştir. Ücret olarak adam başı 10.- TL gibi komik bir rakamdır, biz bunu bir ücret olarak değerlendirmekten çok bağış olarak düşünüyoruz.

İkinci aşama sertifikalı eğitim kursu olup 2 tam güne tekabül etmektedir. Yine çalışanları düşünerek ısrarla ve ricamız üzerine seminerden sonraki bir tarihte Cumartesi ve Pazar günü yapacağız. Sertifikalı ilk yardım kursu Valiliğin belirlediği bir rakam olup her bir katılımcı için 118.-TL dir.

Bu kursa katılıp sertifika almak iş hayatınızda da sizlere bir artı değer katar, her şeyden önce olası bir kaza anında ilk müdahaleyi yapma hakkı kazanırsınız, dahası bir insan hayatını kurtarma mutluluğu yaşarsınız. Katılımcı olmanızı dilerim.