Piyasaya çıkan bir çok albümü gelip geçici bulduğum için ben genelde internetten korsan olarak bulup indiririm. Dinledikten sonra karar veririm alıp almamaya. Ender olarak çok sevdiğim sanatçıların albümlerini ise direk gidip alırım veya online sipariş ederim.

Her nekadar günlük rutinimin bir koşması olarak taşınabilir cihazlarda müzik dinlemek zorunda olsam da bir albümü elle tutmanın , cd veya plak onu kartonetinden çıkarmanın ve çalıcıya yerleştirmenin zevki bambaşkadır. Hele ki ilk nağmeler hoparlörlerden dökülürken o kartoneti okumanın verdiği hazza hiçbir taşınabilir cihaz ile ulaşamazsınız.

Müziğin , eserin üretimine katılan bir eş ruhtur albümün kartoneti. Emeği geçenlerin , eserler hakkındaki bilgilerin yanı sıra albümü fiziksel olarak zihninize çakan bir albüm fotoğrafı taşır kartonet.

Livaneli'nin Nefesim Nefesine albümü , sunum şekli olarak zihnimde en çok yer eden albüm olduğu kadar çok severek dinlediğim bir albümdür. Bir kitap cd şeklinde sunulmuştur ve cd kitabın son sayfasına gömülüdür.

Cemal'in albümüde sunum şekli ile bu albümün yanında yerini kargo paketini ilk açmamla almış durumda.

Çok ince düşünülmüş bir sunum , çok ince düşünülmüş bir albüm ismi WITHNEY...
Eminim ki eser seçimleride bu ince düşüncenin eseridir. Henüz koltuğuma uzanıp dinleme şerefine erişemedim ama kargo paketini açıp albümün kutusuyla karşılaşınca heyacanımı bastıramayarak Ohaheyya dedim. ( Evet dedim bunu )
Albümün kutusunu görür görmez sadece albüm içindeki eserlerin WITHNEY olmadığını albümün tamamen bir WITHNEY olduğunu anlıyorsunuz. Cemal'in albümü olmasından sonra sizi heyacanlandıran , gururlandıran ve hatta duygulandıran bir albüm WITHNEY ...

Alın dostlar , dost olduğunuz için değil , gururlanmak için , sunumdaki inceliğe şapka çıkarmak için , en sıkıntılı anlarınızda Cemal'in size dost elini uzatması için alın...

Sağolasın Cemal , nefesin daim , yüreğin hep bizle olsun kardeşim