Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 1´e kadar. Toplam 1 Sayfa bulundu
  1. #1
    Enduroist Üye Hakan Karael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    HAKAN KARAEL
    Üyelik tarihi
    17-08-2010
    Bulunduğu yer
    MALTEPE
    Mesajlar
    55
    Motosiklet
    Aprilia Caponord Etw 1000 Rally Raid
    Marka
    Aprillia

    Standart Aprilia RS4 125

    Aprilia RS4 125 Replica !!!

    GENEL BAKIŞ

    Yarış için üretilen gerçek bir 125 sporcusu şimdiye kadar çok Replica sürümü mevcuttur. RS4 125 mükemmel performansı onu eşsiz kılan pek çok rafine hususlar katılmış olmasıdır.
    2-zamanlı motor, (1993 yılında günümüze kadar olan RS 125 ile ticari ve spor seviyesi hem de yirmi yıl boyunca elde edilen başarının ardından 100.000 adet den fazla satılan ve dünyada 30'dan fazla ülkede sevilen motor olmasıda cabası olmuştur) 2011 de Aprilia ilk sekizde bin litre 4-zamanlı,ile doğrudan 2010 Dünya Superbike şampiyonasında RSV4 le, galip gelen ve şu anda yarışan, Max Biaggi ile şampiyonada beğenilen bir dizayn üstünden türetilmiştir. RS4 125 hızlı ve çok sevilen oldu Avrupa da günlük hareketlilik hızı performansını, güvenliğini ve saf bir yarış arabasının sürüş özellikleri, kazanmış olması gençler arasında aranılır bir hale gelicek özelliklerle satışına başlandı.

    Tamamında bir yıldan buyana yepyeni RS4 125 lansmanından sonra, Aprilia daha da değerli ve rafine versiyonu, RS4 125 Replicayıda piyasaya çıkardı; Adı Aprilia'nın yarış başarısı akla getiriyor 49 dünya şampiyonluğu ve şampiyonluk yarışına yüzlerce kez kazanması, onun kısa tarihinde, Aprilia ile Dünya Grand Prixinde en muzaffer İtalyan ve Avrupa markası yaptı, sayılarla 294 kez GP yarış kazandı en kalibreli şampiyonluklarını ; Biaggi , Rossi , Capirossi, Melandri , Casey Stoner , Lorenzo imzalarını bu motorla atmıştır.

    Aprilia Araştırma ve Geliştirme personeli ve Max Biaggi dünyada SBK şampiyonasında çok başarılı grafik çizen RS4 125 benzerzis yapmak için ikili bir profil üzerinde çalıştı
    Son derece sportif kaporta ile, siyah ve kırmızı grenaj ve ön kaporta profilleri İtalyan bayrağının renkleri gururla markanın kökeni vurgulamak amacıyla kıymetli yaptı. selesi tümü ile değiştirilebilir çıkarılabilir tek koltuk hale gelebilen gövde, Grand Prix esinlenerek sportif bir dokunuş için kodlu renk kodlarına. kuyruk kaporta ve üst kaporta yarış numarası "3" olan Max Biaggi zaferlerini size hediye ediyor .
    teknik düzeyde yükseltme dikkat çekicidir: RS4 üzerinde zaten mükemmel fren sisteminin daha da benimseyerek artırıldı çelik, dalga stili diskler . Arka 220 mm iken ön, dört pistonlu radyal kaliper ile 300 mm ve beraberlik içinde olduğunu. RS4 125 Replica olağanüstü sürüş özelliklerini geliştirmek için, açık bir şekilde sportif amaçla lastikler seçildi: Yeni Pirelli Diablo Rosso II , genellikle üst kategoride motorlar tarafından özel olarak seçilmiş lastik tipleridir. boyutları (110/70 arka, ön 150/60)
    RS4 125 Replica için kendi kategorisinde ilk standart ekipman olarak yenilikçi Aprilia tarafından Hızlı Shift şanzıman, onun büyük kardeşinden, doğrudan alınmış sofistike bir teknik çözüm RSV4 APRC binici sonraki vitese almaya olanak veren gaz açıkken tutarak ve debriyajı kullanmadan bile yapmak kolay ve hızlı şekilde vites geçişlerine
    müsade etmesi muhteşem bir özellik.
    Aprilia RS4 125 Replica teknolojik katkılarla maksimum seviyelere çıkarılmış genç bir motor , süper spor Aprilia RSV4 görünümünü kendi Superbike versiyonu. Dikkatli aerodinamik çalışmalar bırakarak şasi ve motorla görünür tasarımının temel unsurları olarak çıkıyor . Üçlü ön far kompakt iken şimdi, tüm Aprilia ürünleri için bir marka unsuru haline gelmiştir kuyruk tasarımı gerçek bir sanat olduğunu ve entegre LED arka lambası gece bile mükemmel görüş sağlayarak mümkün olan,en mükemmel model olmasını sağladı ve ünlü yaptı RS4 125 : egzoz , tamamen kaporta alt kısmında yerleşik , açıkça yarış versiyonundan esinlenmiştir.
    Şasi teknolojisi ve kullanılan malzemeler için kendi sınıfında en üst sırada yer almaktadır: yarışlarda kazandığı istisnai deneyime dayanarak inşa edilmiş, çerçevesi iki lateral kirişler kullanır , takviye geçişli alüminyum alaşımlı die-cast ve hafif yapısı yüksek burulma direnci sağlayabilecek,. Ön süspansiyon desteklerle aşağı 41 mm ters çatal ile yardım ederkensiyah eloksi kollu amortisör doğrudan sabit asimetrik dönüş koluyla tamamlamıştır .
    Aprilia RS4 125 Replica yeni sistremlerle desteklenmektedir tek silindirli 125 cc, 4 zamanlı , elektronik yakıt enjeksiyonu ile donatılmış 4 valf motoru ve sıvı soğutmalı. Sofistike bir çift üstten kam (DOHC) sistemi katı kirlilik standartlarına uygun, çevreye maksimum saygılı olan bu motor kapasitesi için mümkün olan maksimum gücü sağlar




    Konu Hakan Karael tarafından (28-07-2012 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.
    Aprilia Caponord ETW 1000
    www.apriliafunclub.com

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •