Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 3´e kadar. Toplam 3 Sayfa bulundu
  1. #1
    Enduroist Üye Kazım Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Kazım Akkaya
    Üyelik tarihi
    30-10-2011
    Bulunduğu yer
    Bursa
    Mesajlar
    17
    Marka
    Diger

    Standart KLE 500 yada PEGASO TRAİL?

    Arkadaşlar herkese merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi bu iki model konusunda çok karasız kaldım .Fiyat olarak birbirlerine yakın sayılırlar .KLE 500 2005 -2006 model yani son kasa olarak bakıyorum ve fiyatları 11000 tl ile 13000 arası geziniyor .Aprilla trailin ise daha üst modellerde yine bu fiyat aralığında nette ilanlarını görüyorum sizce hangisine yönelmeliyim? Parça sıkıntısı hangisinde beni zorlar yada sürüş olarak hangisi daha keyiflidir acaba? Ayrıca bu iki modelde aksesuar (yan çantalar ,koruma demiri, cam vs..)temini hangisinde daha kolaydır .Siz üstadlardan bu konuda fikir verirseniz çok memnun olurum .Şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    Enduroist Kadim Üye Serhat Koçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    serhat koçak
    Üyelik tarihi
    20-07-2010
    Bulunduğu yer
    Tekirdağ / Çerkezköy
    Mesajlar
    627
    Motosiklet
    tabanvay

    Standart

    Kazım bey. kle 500 ün çift silindir olması avantaş sağlar fakat sele yapısının küçük olması artcınızı rahatsız eder.eski bir pegaso tibet sahibi olarak tek silindirli motorların sanıldığı kadar titreşiminin rahatsız etmediğini söyleyebilirim.120 km hıza kadar titreme yok gibi bişey 140 da hissediliyordu ,150 km hıza ulaşınca aynalardan arkanızı göremiyorssunuz (benimki 2004 modeldi).kle de de farklı olduğunu zannetmiyorum.keza bu motorlar ın dinamiği yüksek hızlara uygun değil zaten.kullanım amacınızda önemli tabiki. eğer dağa taşa vurucam derseniz pegaso derim . yok ben daha çok yolda kullanacağım dersenizde kle 500.
    daha detaylı bilgiyi arkadaşlar mutlaka verecektir.

  3. #3
    Enduroist Üye Kazım Akkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Kazım Akkaya
    Üyelik tarihi
    30-10-2011
    Bulunduğu yer
    Bursa
    Mesajlar
    17
    Marka
    Diger

    Standart

    Serhat bey açıklamalarınız için teşekkürler. Çoğunlukla uzun yol kullanımı az da olsa hafif arazi kullanımı diyebiliriz ,aslında ben daha çok bu iki markanın yedek parçalarına ve servislerine takılmış gibiyim bide sanki pegaso trail daha teknolojik gibi geliyor gösterge tablosu ve dizayn olarak.Dayanıklılık bakımından temizini bulabilirsem her ikiside sağlam makineler diye düşünüyorum.

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •