Alakan için teşekkür ederim

Önceki motorum cbf600 dü ve bana uygun olmadığını aldıktan sonra anladım dedimki dakarı boşuna satmışım ve cbf e bir sezon bindikten sonra sattım sattıktan sonra bel ağrım geçti.
Bi grupta cbf600 ile tenere yi resimde yanyana gördüm ve tenereye tutuldum diyebilirim sadece sorun olurmu diye düşündüklerim tek silindir olması uzun yolda ne kadar rahatsız eder titreşimin benim üzerimde yaratacağı tepkinin dışında aynalara olan tepkisini merak ediyorum dakar la 110km de aynalarda hiç görüş olmuyordu araştırdığıma göre tenere de 130,140km ye kadar titreşim fazla değilmiş.
Peki bu durumda aynaların durumu nasıl, senede bi ihtimal 1 hafta 10 gün yapacağım tatil için titreşim konusunu kafama takmayı ilk etapta düşünmüyorum en azından öyle bi fikire kapıldım genelde istanbulda ve gözümün kestiği dağ tepe arazide kullanmayı düşünüyorum.
Countrye gelince absli olduğu için birde dakara benzer yanları olduğu için tercihlerimin arasına aldım aslında xl700TA de var ama üretilmiyor diye arka plana attım şu anda deli gibi bayramda yapacağım karadeniz turu için motor arıyorum tenere malum daha girmedi stoklara :S