Alıntı İsmail Elmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eser öncelikle bu şekilde uğraşın için teşekkürler.

Aslında önce şu yazdıkarın gibi güzel bir ön hazırlık ve organizasyon ile saydığın isimler gibi medyadanın dikkatini çeken isimlere ulaşarak yüzlerce motosikleti bir araya toplayarak, dikkatleri çekmek iyi bir adım olur.

Bu kadar trafiğin olduğu bir yerde azda olsa saygınlık istemek kötü olmamalı.

Sadece ekipman kullanma zorunluluğunda (kask harici) mecburiyet biraz zor geldi bana. Tüm ekipmanların zorunlu olduğu bir ülke ben görmedim (cahilliğime verin). Bir çok ülkede sadece kask zorunlu. Ama bunun yaptırımının katı bir şekilde uygulanması taraftarıyım.

Diğer yandan ayrı şeridimizin olması veya otomobil ve büyük araçların dikkatini çekmek çok önemli.

Nasılki motorlarımıza otomobilimize "motosikletlere dikkat edin" stickerları yapıştırıp dikkat istiyorsak, daha ileri adımlar atmamızın zorunlu olduğu düşüncesindeyim.

Eminimki bu kadar insanın gerek medya, ünlü olan isimler veya daha üst kadamelerde tanıdığı, ulaşabileceği kişiler bulunmaktadır. Hepimiz taşın altına elimizi koyarsak gelişme olması kaçınılmaz gibi duruyor.

Elimden gelebilecek birşey varsa, her türlü yardıma hazırım. İlk toplantıda bence bu konu yüz yüzede tartışılabilir (tabi ilk katılımım olur benimde )

Sevgiler.
İsmail teşekkürler, herkesin desteğine ihtiyaç var. Açıkçası benim de ilk katılımım olacak toplantıya ama bu amaç uğruna her yere gelirim Koruma ekipmanını yazmaktaki amaç, iş sadece kaskla bitmiyor anlasın insanlar. Hepsini kapsama alamasak da en azından kasksızlar affedilmez bu sayede.