Alıntı murat arslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
forumun konusu nc 700 sahiplerinin kaşıntısı değilmi? arkadaşlar sık sık BMW hayalleri kuruyorlar hayalsizde yaşanmaz parası olan alır alamayan baka kalır.ayrıca sürekli kaşına kaşına bi hal olurlar.ENGİN tanışıyormuyuz? seninle tanışmak isterim.öyle BMW enduroyla dağda bayırda çimende dolaşmaya benzemez asfaltta dolaşda görelim bakalım nasıl dolaşıyorsun ayrıca örf adet ve adabı senden öğrenecek değilim.
Sevgili Murat sanırım bizi yanlış anladın sen bizim farklı markalara yönelmemizin nedeni beygirlerinin az olması yada çok beygirli motorlar alıp,az beygirli motorlarla yarışmıyoruz bizim birbirimize üstünlük sağlamak gibi egolarımız yok çok şükür eğer bizimle tanışmış olsaydın bir kamp yada toplantıya katılmış olsaydın bizleri daha iyi anlardın.... Sana adabı ben öğretecek değilim elbette ama "saygılı olmalısın"deme hakkınıda kendimde görüyorum.
Şimdi gelelim diğer konuya tanışmaktan kastın nedir onu bir öğrenebilirmiyim...klavye delikanlılığını bırakın burası millete atar yapılacak yer değil haa illa tanışmak istersen özelden mesaj at ben seni bulurum...