Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 3207 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #27
    Enduroist Üye Emrah Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Emrah Turan
    Üyelik tarihi
    26-04-2020
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6
    Motosiklet
    CRF 250L
    Marka
    Honda

    Standart

    Alıntı Serdar Özmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın. hem kadırga'yı hem crf'yi kullandım. sorun sizin motorda değil. bu ikisi çok farklı karakterde motorlar. kadırga, sürüş zevki olarak crf den 2-3 kat üstündür. çoğu kişi çinli minli diye burun kıvırır ama arkasında distribütör olsaydı, crf nin yüzüne bakılmazdı. uzun yolda seyir hızı crf den biraz düşüktür. ama konforu ve sürüş zevki çok daha iyidir. kadırga ile 3. vitese takıp kıvrıla kıvrıla süreceğiniz yollarda, crf ile şakır şakır vites değiştirmek zorunda kalırsınız. bunda sanırım en önemli sebepler, karbüratör-enjeksiyon , 5vites-6vites farkları olmalı. crf 6 vites olduğu için vites araları çok daha kısa oluyor. standart haliyle crf çok daha fazla rüzgar baskısı hissettirir.

    buna karşılık, crf kolay kolay bozulmaz, eziyete gelir. parçası her zaman bulunur, fiyatlar da makuldür. geliştirmek için de bir sürü malzeme her an piyasada var. vurup kırarsanız çok sağlam olduğunu düşünmüyorum ama normalde oldukça sorunsuz sürüş sağlar. kadırga da yaşayacağınız en büyük sorun ise parça bulmak olur. dediğim gibi o da olmasa zaten crf'nin yüzüne bakılmazdı.

    kadırga'yı motorumu büyütmek için satmıştım. crf'mi ise çok temiz bir motor olmasına rağmen. "bunu süreceğime evde otururum" diyerek sattım.
    Serdar bey ilk defa beni anlayan birisi çıktığı için öncelikle sevindim ve vakit ayırdığınız için de teşekkür ederim bana alırken kafamda kadırga 18 beygir Crf L 24 beygir oluşu tam aradığım özellikler di yeterli geldi ama o vites araları gerçekten şimdiden beni yordu bilmiyorum güzel bir bakıma soktuğumda etkisi olur mu ama ilk defa ikisini de kullanan biri ile karşılaşınca şimdi rahatladım 4 vites 40 la gidiyorum resmen

    MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  2. Emrah Turan, bu güzel yazın için sana Teşekkür Edildi.

    Serdar Özmetin (28-04-2020)

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •