Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 5´e kadar. Toplam 5 Sayfa bulundu
  1. #1
    Kurucu Enduroist GürbüzOKATAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    gürbüz okatan
    Üyelik tarihi
    03-01-2009
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    7,070
    Motosiklet
    R 1200 GS ADeVe
    Marka
    Bmw

    Standart Motosikletli Filimler..!!!


    The Dark Knight

    Bir çok motosiklet temalı film çekildi günümüze kadar. SinePil sitesi bizler için üşenmemiş içersinde motosiklet olan filmleri indekslemiş. Elbette atlanan ve sizlerin de bildiği filmler vardır. Sizlerde bildiğiniz filmleri bu başlık altında yorumlarınızla katkıda bulunursanız seviniriz.

    Chris Corbould tarafından tasarlanan bu muhteşem Batpod‘un her iki tekerleğide 508mm ve her ikisinin içinde de motor bulunmakta.
    Ayrıca bu batpod’un tek sahibi gösteri showları için sürücülük yapan Jean-Pierre Goy‘dur. Maliyeti ise sır gibi saklanmaktadır.

    terminatör 4 salvation

    5 Haziran 2009 da gösterime girmesi beklenen Terminator Salvation filminde kullanılacak korkutucu robot motosiklet, tasarımcılara yeni farklı bir bakış açısı kazandırmış durumda. Yarı robot yarı motosiklet görünümde olan moto-terminatorün ilk bakışta çatık, kırmızı gözlü suratı dikkat çekiyor. Önceki 3 serisinden farklı olarak bu filmde robotlara daha çok rol verilmiş. John Connor rolü ise Batman'in son serisindede gördüğümüz Christian Bale'e ait.

    Mark Steven Johnson tarafından yönetilen ve Nicolas Cage’in Johnny Blaze /Ghost Rider karakterini canlandırdığı Ghost Rider filmi, 2007 yılında kurgusal Marvel çizgi romanından sinemaya uyarlanmış. Film daha proje halindeyken Johnny Dep , Ghost Rider karakterini canlandırmak istemiş, ancak çıkan aksilikler sonucu rol Cage‘e verilmiş.
    Cage’in kullandığı “Hell Cycles”, Buell marka motosikletten tasarlanmış. Tekerleklerinden saf ateş çıkaran “Hell Cycle” için görsel efekt uzmanı Kevin Mack, Sony Pictures Imageworks desteğiyle çalışmış.
    Sound Editing for The Matrix Academi ödüllü ses tasarımcısı Dane Davis ise “derin, şeytani, mekanik aslan kükremesi” olarak tanımladığı Ghost Rider’ın sesini yaratmış.



    Dennis Hopper -Harley-Davidson- 1969 Easy Rider filmi

    Dennis Hopper 1969 yılında Easy Rider filminde oynadığı Billy karakteriyle meşhur oldu. Billy karakteri Hopper’ın gerçek hayattaki karakteriyle bire bir aynıydı. Hopper bugüne kadar 4 kere boşanmış, uyuşturucu kullanmaktan alkollü araç kullanmaktan tutuklanmış ve pek çok kez hapis cezası almıştır.


    Dennis Hopper -2008 Hell Ride filmi


    Hell Ride


    On Any Sunday, bugüne kadar yapılmış en iyi ve önemli motosiklet belgeselidir. 1971 yılında Bruce Brown tarafından yönetilmiştir. Motosiklet yarışçılarının hayranlık duyduğu bir film olmuştur. BMX markalı bisikletlerin güney Kaliforniya’da moda olmasını sağlamıştır, aynı zamanda çocukların bisikletlerini ‘dirt track‘ tarzında (özellikle toprakta sürülmesi için üretilen yarış bisikletleri) kullanmaya özendirmiştir.


    The Leather Boys (1964), gay üyesi olan bir motosiklet çetesinin hikayesini anlatan İngiliz dramasıdır. Golden Globe adaylığı mevcuttur. Anthony Blond‘un kitabından esinlenerek çekilmiştir. Pete ve Reggie’nin aşkını anlatır aynı zamanda homoseksüellikle ilgili çekilmiş amerikan filmlerin esin kaynağı olmuştur.



    The Girl on a Motorcycle (1968), yeni evli Rebecca’nın kocasını terk ederek, kocasının hediye ettiği (özgürlüğü ve kaçışı temsil eden)Harley motosikletle Heidelberg’e gitmesini ve sevgilisiyle buluşmasını konu almıştır. İki erkek arasında değişen ilişkilerini hayali olarak canlandırmasını, Avrupa’yı turlarken yaşadıklarını ve içsel yolculuğunu anlatıyor.André Pieyre de Mandiargues tarafından yazılan “La Motocyclette” kitabının sinemaya uyarlamasıdır.



    The Motorcycle Diaries (2004) oscar ödüllü Walter Salles filmi. 23 yaşında ki Ernesto Guevara’nın yolculuğunu ve ikonik Marxist Che Guevara oluşunu anlatan biyografig film.

    Dahası mı ? elbette var...

    Buradan devamını bulabilirsiniz
    o532 2965453
    "Mutluluğu Yanınızda Götürmezseniz
    Gittiğiniz Yerde Boşa Aramayın " G.O

  2. #2
    SEKO
    Guest

    Standart

    Paylaşım için teşekkürler Gürbüz abiiiiiii

  3. #3
    Enduroist Kıdemli Üye HAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    HAKAN BAŞ
    Üyelik tarihi
    08-01-2009
    Bulunduğu yer
    MERTER
    Mesajlar
    281
    Motosiklet
    BMW 1200 GS
    Marka
    Bmw

    Standart

    Güzel bir konu yakalamışsın bizimlede paylaşdığın için teşekkürler gürbüz abi

  4. #4
    Enduroist Üye ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    uğur
    Üyelik tarihi
    03-01-2009
    Bulunduğu yer
    gebze
    Mesajlar
    85

    Talking

    teşekkürler gürbüz abi...birde vahşi domuzlar var abi...izlemenizi tavsiye ederim baya güzel bir film...


    Yönetmen : Walt Becker
    Senaryo : Brad Copeland
    Görüntü Yönetmeni : Robbie Greenberg
    Gösterim Tarihi : 27 Nisan 2007
    Yapım : 2007, ABD , 99 dk.
    Tür : Komedi / Macera
    Müzik : Teddy Castellucci

    Oyuncular
    Tim Allen (Doug Madsen) , John Travolta (Woody Stevens) , Martin Lawrence (Bobby Davis) , William H. Macy (Dudley Frank) , Ray Liotta (Jack) , Marisa Tomei (Maggie) , Kevin Durand (Red) , M.C. Gainey (Murdock) , Jill Hennessy (Kelly Madsen)

    konusu:
    İş yaşamının sıkıntıları ve ailevi problemlerle boğuşmaktan bunalan eski motorcu 4 arkadaş kendilerini çılgın ve özgür bir maceraya atarlar ve başlarına olmadık işler gelir. Çılgın maceralara doğru yol alan kahramanlarımız başka bir motorcu çetenin baskısıyla karşılaşırlar.Woody Stevens 'ın karşı çetenin Bar'ını kundaklamasıyla, Kendilerini 500 kişilik sakin ve huzurlu bir kasabaya sığınmış olarak bulduklarında, kahramanlık duygularıyla ön plana çıkmış kötülerle savaşmaya hazır hissederler.
    Çok Komik ve akıcı bir film.Türkçe altyazılı.
    Konu ugur tarafından (17-02-2009 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.

  5. #5
    Ordinaryus Enduroist VeYSeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Bıçkın Delikanlı VeYSeL
    Üyelik tarihi
    30-12-2008
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,286
    Motosiklet
    DL650A Vstrom
    Marka
    Suzuki

    Standart

    Müdü seni bekledim.. Kesin yazacak dedim
    Web: Toplu.Biz
    Keşfedebildiğin kadar özgürsün..

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •