Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 3´e kadar. Toplam 3 Sayfa bulundu
  1. #1
    Ordinaryus Enduroist
    Isim
    Hidayet HANLI
    Üyelik tarihi
    04-10-2010
    Bulunduğu yer
    İSTANBUL- ÇATALCA
    Mesajlar
    1,700

    Standart Benim Memleketim





    Yeryüzünde insanlar ya sigara içerler ya da içmezler. İçenler, sigaralarını çakmak ya da kibritle yakarlar. Ve bunların bir kısmı da kanserden ölür. Ama, dünyada demir çelik haddehanesinde çalışan hiçbir işçinin, sigarasını yakmak amacıyla 600 tonluk pres makinesinin arasından emekleyerek geçip 2450 santigrat sıcaklığındaki fırına ulaşmaya çalışırken can verdiği görülmemiştir.

    Türkiye'de görülmüştür,

    Karabük'te...


    Bütün dünyada haşerat, özellikle sivrisinek vardır, buralarda da sinek ilacı kullanılır. Ama, sivrisinek yutup da midesine kaçan sineği öldürmek üzere ağzına Shelltox sıkmak suretiyle zehirlenip ölen, Türkiye'dedir.



    İstanbul, Sultanbeyli' de...


    Dünyanın her yerinde insanlar berbere gidip tıraş olurlar Ama hiçbir berber, rahatlatmak amacıyla müşterinin kafasını sağa sola kanırtırken adamın boynunu kırıp onu öldürmemiştir. Türkiye'de öldürmüştür,

    Erzurum'da..


    Dünyanın hiçbir yerinde bankamatikten para çekmek için düğmeye bastığınızda elektrik çarpmaz ve ölmezsiniz Türkiye'de ölürsünüz,

    Bozcaada'da. ..


    Dünyanın hiçbir yerinde, otoyolda giderken radyoda duyduğu göbek havası eşliğinde göbek atmak için arabayı 'sağ şeride çeken' ve az sonra da arkadan gelen arabanın çarpması sonucu ölen bilinmez.

    Türkiye'de bilinir, Adapazarı'nda. .


    Nüfus sayım günü sokağa çıkma yasağı nedeniyle bomboş otoyolda

    (Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yoktur ve olamaz)

    sayım görevlisi 'bariyerlere' çarpıp ölmez.

    Burada ölür, Gebze'de


    Dünyanin hiçbir yerinde aynı işyerinde biri gece, biri de gündüz vardiyasında çalışmakta olan ve her ikisi de 'mobilet' kullanan bir baba-oğul, birisi işten çıkıp eve gider, öteki evden işe gelirken bir kavşakta karşılaşmazlar ve birbirlerine selam vermek için ellerini kaldırınca çarpışıp her ikisi de ölmezler.

    Burada olur, Konya'da...


    Dünyanın hiçbir yerinde gemi mühendisi kazanı kontrol etmek için kazana girdiğinde biri gelip kazanın kapağını kapatmaz ve sonra da gemi yola çıkmaz. Bizde olur, Kocaeli, Dilovası'nda. ..


    Dünyanın hiçbir yerinde bir adam ayakkabısının içine kaçan taştan kurtulmak için elektrik direğine yaslanıp ayakkabısını çıkarıp silkelediğinde, yoldan geçen bir başkası onu elektrik çarptığını sanmaz ve elektrikle bağlantısını kesmek amacıyla kafasına kürekle vurarak onu öldürmez.

    Bizde öldürür, Rize'de..

  2. #2
    Banned
    Isim
    Andy Volcanic Volkan
    Üyelik tarihi
    09-02-2011
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    72
    Motosiklet
    150cc scooter
    Marka
    Diger

    Standart

    abi bir kaçı üzüntülüydü ama işte bizim insanimiz biraz ilginc ne diyim

  3. #3
    Enduroist Kıdemli Üye Gökhan Ağırbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Gökhan Ağırbaş
    Üyelik tarihi
    18-11-2010
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    389
    Motosiklet
    f650 gs piyade
    Marka
    Bmw

    Standart

    DAVA : Kasten adam öldürmek suçundan sanık Ramazan'ın TCY.nın 448, 59. maddesi uyarınca yirmi sene ağır hapis cezasıyla cezalandırılmasına ilişkin ( Antalya Birinci Ağır Ceza Mahkemesi )nce 29.11.1988 gün ve 68-245 sayı ile verilen hükmün sanık vekili tarafından temyizi üzerine dosyayı inceleyen Birinci Ceza Dairesi, 14.3.1989 gün ve,386-700 sayı ile;

    ( Aynı işyerinde çalışan ve aralarında hiç bir anlaşmazlık bulunmayan sanık ve ölenin aravermede gittikleri kahvehanede iken, önceden dönüp, ısınmak üzere fırına giren öleni gören sanığın, aşamalardaki savunmalarından anlaşılacağı gibi, şeytanlık edip öleni korkutmak amacıyla çalışma ve stop düğmelerine aynı anda bastığı, ne varki ölenin elinden sıçrayan kanı görmesi ile öldüğünü zannederek, fırın kapağını o andaki heyecanı sebebiyle açmadan, olay yerinden uzaklaştığı ve ilk karşılaştığı tanıklara da olayı bu oluşa uygun şekilde anlattığı, ölenin havasızlıktan öldüğü, sanığın tüm aşamalardaki ikrarı, tanık anlatımları otopsi tutanağı ve tüm dosya kapsamından anlaşılmaktadır.

    daha devamı var, eklemedim.

    Hıyarlıklar dizisi,
    Isınmak için fırına girmek,
    şaka olsun diye fırını çalıştırmak,
    Halt ettiğini anladığında, arkadaşını kurtarmak yerine kaçmak,
    Kahvede kağıt oynamak, (hemde yirmi dakika)

    Kalsa, arkadaşı kurtulacaktı.

    Bir Yargıtay kararında da, şakayla arkadaşının kıçına kompresör dayayıp, barsaklarını parçalayan bir hıyar konu edilmişti.

    ağlanacak halimize gülelim.
    Kafasına kuş s.çtığı zaman şans oyunu oynayanlar, ağzına s.çan liderin peşinden ayrılmaz"

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •