Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 7395 Sayfa bulundu

Konu: Honda NC700X

Threaded View

  1. #11
    Ordinaryus Enduroist Can Ekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    Can Ekin
    Üyelik tarihi
    01-05-2012
    Bulunduğu yer
    DATÇA
    Mesajlar
    2,174
    Motosiklet
    '15 PCX 125
    Marka
    Honda

    Standart

    Alıntı omercem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Can selamlar, ülkemiz insanının % 80 i cumhurbaşkanlığı, başbakan, milli takımlar teknik direktörü olacak iken hasbelkader başka işlerle uğraşmak zorunda kaldığından benim Mesleki Liyakatsizlik dediğim bir illetden muzdaripler...İşlerini sevmezler mecbur oldukları için yaparlar gibi bir halleri vardır.

    Buna 14 Milyonluk şehirde hala belli bir kaç grubun kontrolünde olan servis işleri, servis sahiplerince günde 18 saat köle mantığı ile 3 kuruşa çalıştırılan personel de eklenince bu anlattıklarımız kaçınılmaz oluyor.

    Ben desem ki şu servise gitmeyin şuna gidin, eminim orası ile kötü anıları olan onlarca arkadaş çıkacaktır...o yüzden isim vermedim genel bir duyarsızlığa dikkat çekmek için yazdım.
    Yani haksızsın demeyeceğim ama işini yine de hakkıyla yapmaya çalışan(insani kusurlar her zaman vardır) servislerde olduğu için , türkiye nin ve dünya nın en büyük motosiklet üretici ve satıcılarından birinin motosikletini kullanırken karşımdaki "yetkili" servis bana ve motosikletime "yeni zelanda" dan gelmiş muamelesi yapması ve buna göz yumulması açıkcası beni fazlasıyla rahatsız ediyor.

    cbf150 varken , hasanpaşa mototal e 1-2 defa gittim, bir daha işim olmaz dedim.nc700x in zincir muhabbeti çıktı, zaten işim fenerbahçe de, evim bostancı, hasanpaşa dada başka işim vardı, zincir için uğradım uğrayacağıma pişman oldum, bana ters olan ama motorumu aldığım D&B ye gittim, hemen haloldu, aynı şekilde Ali (esengül) ustaya da gitmiş olsam işim hallolacaktı büyük ihtimal aynı hızla.

    mototal in üstüne bir kez daha çizgi çektim. çok iyi ustaları olabilir belki vs. ama böyle muamele gördüğüm yerde işim olmaz sanki amme hizmeti veriyor.

    neyse sen buradan açıklamak istemiyorsun ama lütfen bana özelden mesaj at ki olurda gittiğin servisin önünden geçerken bir sıkıntım olursa, hataya düşüp motorumu oraya götürmek yerine sırtıma yükleyip güvendiğim yere gideyim de başım 2 defa ağrımasın. mesajını bekliyorum. teşekkürler.

  2. Can Ekin, bu güzel yazın için sana Teşekkür Edildi.

    omercem (08-04-2013)

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •