Alıntı Burak YAVUZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
MODİFİYE BİTTİ !!!



Bide youtube kapanır falan filan ...buda daily motion linki:
http://www.dailymotion.com/video/x1z...r-acerbis_auto

İlk izlenimler :

Motor tamamen değişmiş arkadaşlar...sanki başka bir motor satın aldım. Düşük devirlerde çok serileşti.Otobanda 120-130 devam ediyordu, lastikler tırtıklı olduğundan daha fazla zorlamadım. Bana tamamen motorun bir eksiği varmışta o giderilmiş gibi geldi, verdiğim paraya tamamen değdiğini düşünüyorum. Daha 50 km yol yaptığımdan pek yakıt tüketimi ile ilgili konuşamam, ama daha önce bu modifikasyonu yapmış olan arkadaşım tüketimin %35-40 arttığını söyledi haberiniz olsun. Egsozun o aparatı malesef benim pantalonu yakmış, o pek hoş olmadı, ona bi çözüm bulucaz beyler yardımlarınızı bekliyorum.

Ses tahminimden fazla çıkıyor, videoda pek belli olmuyor ama mahalleye girince herkes anlıyor sizin geldiğinizi onu söyliyim, eve gelince eşim ilk defa motorla otoparka girdiğini duydum dedi ama yolda polis falan çevirmedi hemde dibinden geçtim kaçtane polisin...trafikte bu sesin güzel bir yanı varmış ilk kez trafikte farkedilir oldum

Vites kolu olmadı arkadaşlar ,uymadı onu takamadık.

EJK fuel injection controller ın ayarlanması için birde video çektim, alıp kullanmak istiyorum diyenlere türkçe kaynak olur. referans aldığım yerleride belirttim.

youtube giderse buda dailymotion videosu:
http://www.dailymotion.com/video/x1z...si-turkce_auto

Hadi kalın sağlıcakla....dikkatli sürün kask takın ....keyif alın !

Selamlar.. Seleyi nerede kaplattınız? Bir de içerisine ayrı bir dolgu malzemesi konuldu mu? Malum sele biraz rahatsız..