Enduroist Slogan
Bizi Takip Edin Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Kayıt ol
1 den 10´e kadar. Toplam 28 Sayfa bulundu

Threaded View

  1. #28
    Ordinaryus Enduroist AHMET GÖKER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Isim
    AHMET GÖKER
    Üyelik tarihi
    16-03-2014
    Bulunduğu yer
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,270
    Motosiklet
    TRANSALP XL65OV VE ZONGSHEN ZS200CROSS
    Marka
    Honda

    Standart

    Alıntı UĞUR KOÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslına bakılırsa,az önce görülen terbiyesiz ''BİR '' motosiklet sürücüsü gerçekten çok iyi haber.burada bir kelimesinin anlamını sanırım tahmin etmişsinizdir.o motosikletlinin bulunduğu 100 m2 de sizce kaç terbiyesiz 4 teker sürücüsü daha vardır.ben biraz polyanna tarafından bakmaya çalışıyorum , o terbiyesizi savunmaya çalıştığımdan değil.ama düşünmekte lazım yasak yere park,2. hatta 3. sıra park en hafif terbiyesizlik,sahil yolunda yanlız yada arkadaşından biraz uzakta yürüyen hanımlara anında kornayla karışık durmak kaç motorcuda gördünüz ? o köprü trafiğinde ısrarla santim santim ilerlemek pahasına saatlerce bekleyerek yinede rahatlarından ödün vermemek terbiyesizlik değilmidir.cıs tak cıs tak son ses müzik dedikleri sesle her ışıkta sanki otomobil denilen aracı kendisi ıcad etmişçesine patinajla kalkmak ?
    o kadar çokki aslında terbiyesiz siz sadece belkide kafası başka bir şeye bozulmuş normalde melek gibi bir adamı ilk kez orada görmüş de olabilirsiniz.terbiyesizlik yaparken.ben o kadar çok görüyorumki terbiyesizleri her gün enküçük örnek yan tarafımda ki oto park a 5 tl vermemek için neredeyse işyerimin içine kadar sokularak park edilen araçlardan kurtulmak için cama park ücreti 20 tl yazdım yetti ve orası kaldırım.O motorlu gibi hareketlerde bulunanlar yüzünden bizler kötü yada serseri olarak görülüyoruz düşüncesi tamamen yanlıştır bana göre,bu düşüncede olursak her terbiyesiz araç sürücüsü yüzünden diğer araç sürücülerinide bizlerde serseri olarak mı görücez.?
    malesef toplumlar yöneticilerinin kalitesine göre yaşarlar.bu gün ülkemizdeki bu şikayet ettiğimiz durumun durumların sorumluları bizlerizhepiniz her şeyin farkındasınız biliyorsunuz ama önce lütfen iğneyi kendimize batıralım,daha düzeyli daha eğitimli daha görgülü,daha saygılı bir hayat arzuluyorsak, güçlü olanı değil kaliteli olan yöneticileri aramalıyız.saygılar.
    Sayın Uğur Bey,
    Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
    Yanlış hatırlamıyorsam aynı konu da başka mesajlarda araç sürücülerinin çok saygısız olduğunu belirttim.
    Şöyle söyleyeyim orta hiçbir haklı durumu olmadan durduk yere adama hanımı yanımda küfür eden ve üzerine kaskına ve korumalarıa güvenip horozlanan yakın çevrede başka kimseyi görmedim.Gayet insanlar efendi efendi gidiyordu.Kaldı ki benim dikkatimi çekmesinin sebebi içinde bulunduğum camia da böylelerini içime sindirememdir.

    Kaldı ki kafası birşeye kızdı diye birisinden öfkesini çıkaracak birini darb edecek diye birşey yok.
    Ben niye her kızdığımda kavga etmiyorum.

    Çöp atan taksiciyi uyardığım da bana ettiği küfür , ağzına
    iki tane çakmam için iyi sebepti.Kaskıma korumalarıma güvenipte haklı olduğum halde adamın üstüne yürümedim.Öfke kontrolü diye birşey.

    Tekrar söylüyorum ben bu tip hiçbir haklı sebebi olmadan adama eşinin önünde hareket edecek kendini yitirmiş terbiyesiz bir motosiklet sürücüsü görmedim.
    Altındaki motor çoluk çoçuğun bineceği bir motor değildi.Bu seviyedeki adamın da biraz saygılı ve aklı selim olması gerekir.
    Sadece dediğim gibi ben bu tipleri kendi camia yakıstırmıyorum.

    Saygılarımla...
    Konu AHMET GÖKER tarafından (12-05-2015 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.
    Yol almak varsa kaderde,giderim benzinimin bitmediği sürece

    Ahmet loves Ming so much
    Ming loves Ahmet so much
    Haha

  2. AHMET GÖKER, bu güzel yazın için sana Teşekkür Edildi.

    Ersan ÖZYURT (13-05-2015)

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •