Alıntı cemkucuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ali lastik ile yorumunu merak ediyorum açıkçası aklımda tkc70 ile bu var ne yapacam bilemedim?
Hemşo 1000 km yaptım. Sonuçta yeni lastik. Henüz limitlerine yakın kullanmadım ve çok zorlamadım. Malum şu çapak ve kalıp artıklarının erimesini bekliyorum.
Yeni asfaltta sağlam viraj yaptım bir tane tutuş gayet iyi, esnek bir lastik, çukur ve ufak tefek sarsıntılar için ideal, yani esnek işte her şekilde esneme yapıyor,
Kötü tarafı ise şu; esnek olması çukuru hissettirmediği ya da az hissettirdiği için Motosikletin gidon hissiyatı azalıyor, bu iyi mi bilemem ama ben beğenmiyorum bu hissiyatsızlığı. Yani sağır bir lastik desem doğru tanımlamış olur muyum bilemem ama öyle bir tabir kullanasım geldi. Hani SW bir otomobile kalın yanak bir lastik yakarsın da viraj yaptığında ya da direksiyonu virajda ara ara oynarsın da her oynamanda araba esner ya işte öyle bir esneme hissettim. Bir de düz giderken bazen başımıza gelir asfaltı çizgi şeklinde sıyırırlar. Biz de o izlere girince lastik kendine yön verir bizim isteğimiz dışında ve sallama yapar. İşte bazen dün yollarda da sanki depo çalkalanır da onun etkisiyle sağa sola sallanır ya o şekilde de sallanma yapıyor. Velhasıl lastikler biraz yumuşak ve esnek. Böyle karakterde giderse bir daha almam sanırım.


DÖNEN TEKER ZAFERİ MÜJDELER