Alıntı Eser Kara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun Deniz.. Ben de XMAX kervanına katılıyorum, gel gitlerim vardı hep. ADV'ye şehir içerisinde binerken içim acıyordu, yazık oluyor bu motosiklete diyerek. Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Seyrantepe'de sitenin açık otoparkında hırsızlık olayı yaşandı. Daha yeni yeni oturmaya başladığım siteden sabah motosikletimle çıkarken Tenere kullanıcı karşı komşum beni uyardı. 3'lü çanta setini motosikletin üzerinde bırakıp park ediyordum. Kendisinin topcaseini çalmışlar, dedi ki aman diyeyim dikkat et, bence çantaları üzerinde bırakma. Akşam geldim, tüm çantaları söktüm arabanın bagajına koydum. Navigasyon cihazını da çıkartıp yine arabaya koydum. Motosiklette bir şey kalmadı kısaca. Sabah geldim işe gitmek için motosikletin başına bir baktım tuhaflık var, gösterge paneli yok!

Şerefsiz gelmiş bir şey bulamayınca gösterge panelini çalmış. Polistir, sigortadır uğraştım, şu an Borusan'da parça bekliyor motosiklet. 2-3 hafta içerisinde gelecekmiş.. Hani parça geldi, motosikleti aldım diyelim park edecek başka yer yok. Yine gelip çalar şerefsiz, 8.500 TL o parça. O gün karar verdim motosikletimi satmaya. Ben uzun yolda da, özellikle otobanda kullanacağımdan XMAX 400 almaya karar verdim. Gösterge paneli de sağlam geldi, hemen öyle sökülmez. ADV'nin gösterge panelini adam abartmıyorum tam 9 saniyede çaldı...
Geçmiş olsun.Sitede güvenlik var mı ? Güvenlik varsa ve bu işi bir taşeron şirket yapıyorsa zararınızın tazmini için bir görüşün derim.