Alıntı korumen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yav bu toplantılar nasıl organize oluyor kim neye göre belirliyor standardı nasıldır bilelim yoksa yer belirlemek burdan yazdım burası demek en kolayı insanları kucaklamak istiyorsak alternetiflere ve eleştirilere açık olmak gerekir eleştiriye açık olmayan toplulukların ömrü uzun olmaz bütünleşmek lazım yanlışmıyım selamlar
Kasım ayında enduroist'i ilk kez duydum, bir çok motosiklet forumu gibi olmadığını, içinde "organize işler" (bir yönetim mekanizması ve mantığı) in olduğunu öğrendim, derhal katıldım, fotoğraf ve tanıtım standartlarıyla ilgili uyarıyı hatırlarsınız, rutin toplantıları beyoğlu'nda yapıyor olmalarını da bu çerçevede değerlendirilebilir.

Alternatif, oturmuş olanı, rutini ortadan kaldırarak gerçekleşmeyebilir. Misal, Göktuğ arkadaşımız, kahvaltılar benden diyerek insanları Bahçeşehir'e, misal yahu sucukları aldım ama mangalı yakamıyorum diyerek bizi kilyos'a çağırdığınız zaman murada ulaşılmış olacaktır.

Sipsivri nickli arkadaşım ve forumun bir çoğu, Benden çok daha eskidir, işleyişi benden daha iyi bilecek ve anlatabilecek durumdadır, ne var ki yazmak bana kaldı.

iyi pazarlar